«Δεν προπονώ …μυαλά!»

3
savenas sima

Παράπονα από τους παίκτες του και από την αντίδραση που είχαν στο παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, είχε ο προπονητής του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας και αυτό είναι κάτι που προκύπτει ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στο news12 μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εγώ δεν προπονώ …μυαλά!». Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Γιώργο Γραμματικό είναι τα ακόλουθα:
«Το σκορ είναι πλασματικό. Αν είχε μπει το γκολ του Χατζηφούντα στο 1’ θα είχαμε άλλο παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και είχαμε πει πολλά πράγματα για το τι θα προσέξουμε. Εγώ προπονώ τους παίκτες αλλά δεν προπονώ μυαλά. Όταν μπαίνουν μέσα δεν ξέρω τι γίνεται. Οι παίκτες πρέπει να έχουν αυτοσυγκέντρωση για να μπορούμε να πηγαίνουμε καλά στα παιχνίδια
Σε ερώτηση σχετικά με τα γκολ που δέχεται η ομάδα εκτός έδρας και το αν παίζει ρόλο η ασφάλεια του «Οικονομιδείου» απάντησε ότι «όλα παίζουν ρόλο. Πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και αλλάξαμε τον σχηματισμό και αυτό βοήθησε στο να πάει καλύτερα η ομάδα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν ισοφαρίσαμε γρήγορα και το πληρώσαμε στη συνέχεια. Δεχθήκαμε τρία γκολ από καθαρά δικά μας λάθη».

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός

3 ΣΧΟΛΙΑ