Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μάγεψε το κοινό του ο Στέφανος Κορκολής

Μάγεψε το κοινό του ο Στέφανος Κορκολής [Εικόνες]

0
Dodekanisos

Μια φαντασμαγορική βραδιά έζησαν χθες βράδι, όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στη Ρόδο.

Στο πανέμορφο τοπίο των Πηγών Καλλιθέας, ο καλλιτέχνης ξεδίπλωσε το ταλέντο του μπροστά στο κόσμο, που δίκαια τον κατατάσσει ανάμεσα στους ποιοτικότερους τραγουδοποιούς της  χώρα μας.

Ο Στέφανος, μαζί με τη υπέροχη μουσική του «παρέα», μας ταξίδεψε στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής, αλλά και διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Απλός, προσιτός και προσγειωμένος, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, κάποια στιγμή μάλιστα κατέβηκε από την σκηνή, προχώρησε προς τους παρευρισκόμενους και χαιρετήθηκε δια χειραψίας με αρκετούς.

Ο κόσμος ένοιωσε άνετα κι ανταποκρίθηκε με θέρμη στη κίνησή του αυτή.

Τραγούδησε παλιές επιτυχίες αλλά και καινούρια τραγούδια ή λιγότερα γνωστά, που όμως το κοινό υποδέχθηκε με ευχαρίστηση και το έδειξε στο χειροκρότημα.

Οι Πηγές Καλλιθέας αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ειδυλιακό τοπίο για μουσικές εκδηλώσεις.

Στη συναυλία παρευρέθηκε κι ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος με την σύζυγό του Αγάπη.

Το ζεύγος Ποντικάκη ήταν επίσης εκεί.

Το Δ.Σ του ΙΝΚΑ Ρόδου που ήταν και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Το ζεύγος Χρυσοχοίδη ήταν ανάμεσα στο κοινό.

Η παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» ήταν μια  συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του.

Ο Στέφανος Κορκολής κατάφερε να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ανεβαστική διάθεση που μας ταξίδεψε πέρα από σύνορα και ετικέτες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments