Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Το θηρίο έχει ξυπνήσει!»

«Το θηρίο έχει ξυπνήσει!»

0
nikolos apollonas
Dodekanisos

«Το Θηρίο έχει ξυπνήσει!» Αυτή η ατάκα ανήκει στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό του Απόλλωνα Καλυθιών Νίκο Νικολό ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news12.gr τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν εκεί όπου ανήκουν και πως θα έχουν δυναμική παρουσία. Ακόμα αναφέρθηκε στα φαβορί του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας αλλά και στις ομάδες, που θα μας εκπροσωπήσουν στη Γ΄ Εθνική.

Όσον αφορά την φετινή χρονιά:

«Καταρχάς ο Απόλλων επανήλθε στην Α΄ Κατηγορία, διότι να πούμε ότι είναι η δυναμική του τέτοια που δεν του αρμόζει να παίζει χαμηλότερα. Φέτος πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα αφού έχουν φύγει οι «μεγάλες»  ομάδες (Ιάλυσος, Ρόδος, Διαγόρας), οι υπόλοιποι σύλλογοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θεωρώ οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι ο Απόλλων, ο ΔΙ.ΑΣ., ο Άρης Αρχαγγέλου, ο Κλεάνθης και ο Φοίβος χωρίς να υποτιμάμαι φυσικά τις υπόλοιπες».

Για την παρουσία των φιλάθλων του τοπικού είπε:

«Πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος των φιλάθλων του τοπικού θα γυρίσει στα γήπεδα γιατί θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεν θα κριθεί από την πρώτη αγωνιστική όπως τα τελευταία χρόνια που υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί. Ο κόσμος θα έχει παραπάνω κίνητρο αφού θα υπάρχουν και πολλά τοπικά ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία του συλλόγου:

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά, έχουμε φυσικά κάποιες απώλειες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά όλα καλά. Αυτή την περίοδο το βάρος έχει πέσει στην φυσική κατάσταση και τη δύναμη».

Σχολιάζοντας τις μετεγγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα τόνισε:

«Με τις κινήσεις των παιδιά που ήρθαν, επειδή τους γνωρίζω σχεδόν όλους, θεωρώ είναι κομμένη και ραμμένη στη φιλοσοφία του συλλόγου, είναι καλοί χαρακτήρες, δεν βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το σύλλογο και όλο αυτό θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά στο βάθος τους μυαλού μας είναι και το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το θηρίο του Απόλλωνα έχει ξυπνήσει».

Για το χρίσμα που πήρε να είναι πρώτος αρχηγός τη φετινή σεζόν:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που φέτος θα είμαι πρώτος αρχηγός στην ομάδα. Για δύο πολύ βασικούς λόγους, ο πρώτος είναι ότι από αυτό το πόστο έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα και δεύτερο ότι στην ουσία παραλαμβάνω το περιβραχιόνιο από τον Λευτέρη Μαυρομούστακο ο οποίος αγωνίστηκε για 9 χρόνια στις Καλυθιές, έχοντας πετύχει πάνω από 150 γκολ και επίσης την καριέρα που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος στο χωριό δεν την έχουν κάνει ούτε Καλυθενοί παίκτες.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Επίσης να αναφέρω πως επειδή είμαι και προπονητής στις ακαδημίες αυτό έχει ακόμα περισσότερη σημασία και κίνητρο για εμένα αλλά και για τα παιδιά που προπονώ».

Όσον αφορά τις ακαδημίες των «κυανοκίτρινων» που είναι και ο ίδιος προπονητής στο προπαιδικό τμήμα σχολίασε:

«Στις ακαδημίες μας ειδικά τα τελευταία χρόνια που εμπλέκομαι εγώ, έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά, με τους συναδέλφους μου και νομίζω πως τα αποτελέσματα φαίνονται αφού πολλά παιδιά έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα του συλλόγου».

Σχετικά με τις ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική είπε:

«Έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατά σύνολα οι ομάδες μας, ωστόσο πιστεύω πως για να επιβιώσουν πρέπει να αγαπηθούν και να αλληλοβοηθηθούν. Ένα μεγάλο αρνητικό που έχουν τουλάχιστον οι δύο από τις τρεις είναι ότι έχουν μαζέψει δυστυχώς πολλούς παίκτες εκτός Ρόδου. Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα που παίζουν στα τοπικά, ακόμα και στον Απόλλωνα που στέκονται εύκολα στην Γ΄ Εθνική και το έχουν αποδείξει».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments