Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Λύγισε στην παράταση η Χάλκη

Λύγισε στην παράταση η Χάλκη

0
Dodekanisos

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου για Ηρακλή Λάρδου και Χάλκη. Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου έχασαν αρκετές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια και θα μπορούσαν πιο νωρίς να καθαρίσουν το ματς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στημένοι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, οδηγώντας το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο.
Το παιχνίδι μοιραία οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Ηρακλής Λάρδου ήταν ανώτερος και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Στο δεύτερο μόλις λεπτό του έξτρα χρόνου ο Κακλαμάνος ήταν αυτός που με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και παράλληλα το δρόμο για την εξασφάλιση της πρόκρισης. Ο Πέρος στο 114’ «σφράγισε» τη νίκη για τον Ηρακλή που περιμένει πλέον την κλήρωση της Γ’ φάσης για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο του.

Ηρακλής Λάρδου: Καλανδράνης, Νικολής, Διακολουκάς, Παπαιωάννου, Κακλαμάνος, Καφάλας (110’ Ευαγγελόπουλος), Μ. Χαρίτος, Μπενούρ, Γ. Ευαγγελίδης (75’ Μουστάκας), Φαρμακαλής (55’ Πέρος), Σ. Ευαγγελίδης
ΑΣ Χάλκης: Φραγκάκης, Συντηχάκης, Λιούρος, Τσιαντούλας, Χριστοδούλου, Ψαράς, Σιδεράτος (46’ Χρονόπουλος), Στούρης (75’ Σταματίου), Πλαγγέντης, Β. Σιαμαντούρας, Α. Σιαμαντούρας (65’ Χειμωνέτος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments