Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Κίτρινη” πρόκριση

“Κίτρινη” πρόκριση

0
aris
Dodekanisos

Ο Άρης Αρχαγγέλου συνέχισε και στο Κύπελλο την πολύ καλή φετινή του πορεία καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Ευαγόρα στους Αγίου Αποστόλους. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καθάρισε το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20ο λεπτό με το σουτ του Ξύπα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Άρη να διατηρεί σχετικά εύκολα το προβάδισμα του. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και έφτασαν στην ισοφάριση με το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Χατζηνικόλα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος της ομάδας του. Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και στο 88’ μετά από σέντρα του Μαρκόπουλου, ο Παπαοικονόμου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, όμως δεν την βρήκε, αυτή χτύπησε σε αμυντικό του Ευαγόρα και κατέληξε στα δίχτυα του Πεσκλίκη για το 1-2.

Ευαγόρας: Πεσκλίκης, Τσιώνης, Ζωάννου, Π. Αγγελόπουλος, Σκαφίδας (70’ Β. Αγγελόπουλος), Ψυρρόπουλος (75’ Αμοιρόπουλος), Κώστας (46’ Τσομάνι), Αντωνούρης, Αλαφάκης, Μπιζάντης, Χατζηνικόλας
Άρης Αρχαγγέλου: Βαρέλης, Χ. Χατζηνικόλας (78’ Ενγκάμα), Γεωργάς (89’ Κατσούλης), Εντσόλι, Τσελεπίδης, Κ. Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Λαμπριανός, Ξύπας, Μαρκόπουλος, Κοτσίκος (62’ Παπαοικονόμου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments