Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έλαμψε ο Κλεάνθης

Έλαμψε ο Κλεάνθης

0
7
Dodekanisos

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Παραδείσι ο Κλεάνθης επικράτησε 4-2 του Αστέρα Παστίδας στην παράταση με το σκορ στην κανονική διάρκεια να είναι στο 2-2.
Ο Αστέρας  ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Νγκελίνα στο 30ο λεπτό. Οι παίκτες του Γιώργου Μποσγανά αντέδρασαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 60’ με το σουτ του Πάττα. Οι Παστιδενοί ξαναπήραν το προβάδισμα στο 74’ με τον Αγγελάκη, όμως την τελευταία λέξη είπε ο Πάπα στο 88’ όταν με πλασέ ισοφάρισε εκ νέου στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Ο Κλεάνθης ήταν καλύτερος στη διαδικασία του έξτρα χρόνου, με τον Πάπα να «γράφει» το 3-2 στο 95ο λεπτό και τον Ατσίδη να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του στο 112’.

Κλεάνθης: Τσιροδήμος, Αναστασάκης (56’ Χατζηθεοδωράκης), Σπάρταλης, Καρακώστας, Καρίκης, Γκάιδας, Σάββενας (70’ Ατσίδης), Παπακωνσταντίνου, Πάττας, Πάπα, Κουντουράκης (60’ Καλημέρης)
Αστέρας Παστίδας: Λιάνι, Κ. Σαββάκης, Τ. Σαββάκης (59’ Αγγελάκης), Χαριτάκης, Κιλασίν, Καλαγρής, Αντωναράς, Μπλένταρ (80’ Σάρλης), Καψαλάκης, Ραφτόπουλος, Σ. Καρασάββας (70’ Κ. Καρασάββας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments