Αρχική Προγνωστικά Λήξη κουπονιού με θετικό πρόσημο

Λήξη κουπονιού με θετικό πρόσημο

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Δεν βγήκαν οι κόντρες που δώσαμε χθες, Σε αντίθεση με τα άλλα ματσάκια που ήμασταν μέσα αλλά στο τέλος (και αυτό γράφει και μετράει) απλά περιοριστήκαμε στο να διατηρήσουμε τα ποσοστά στις επιτυχίες μας. Τρία (3) στα έξι (6) είχαμε χθες με 76/143 επί συνόλου.

ΛΕΙΨΙΑ – ΧΑ’Ι’ΝΤΕΝΧΑ’Ι’Μ κωδ.415
Αλλάζει κοστούμι όταν αγωνίζεται εκτός έδρας η Χά’ι’ντενχα’ι’μ . Μέσα στην Λειψία δεν αναμένεται να έχει τύχη. Η Λειψία που ξέρει καλά πως σε αυτά τα ματς πρέπει να προσθέτει τρίποντο, από νωρίς δείχνει τα δόντια της και κάνει γνωστές τις προθέσεις της. (ΗΜ 1)2,40 και (1)1,85.

ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΡ κωδ.416
Η Τουρ πέρυσι έβαζε και δεχόταν γκολ με την ίδια ευκολία. Εξακολουθεί στο ίδιο μοτίβο και φέτος όμως σε αντίθεση με πέρυσι που της βγήκε σε καλό (τερμάτισε 8η) φέτος φαίνεται να είναι αναποτελεσματική και βρίσκεται πολύ χαμηλά βαθμολογικά. Έχει και την χειρότερη φόρμα έως τώρα (1-0-6). Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι όλα τα εκτός έδρας ματς τα έχασε μαχόμενη στο γκολ. Η Μπρεστ με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος εκμεταλλεύεται το «κακό φεγγάρι» της Τουρ. Επιλογή μας εδώ το (ΗΜ Χ)1,80 και (1)1,85.

ΤΕΡΝΑΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ κωδ.417
Κλασσικό ιταλικό ματσάκι που πάει σημειωτόν και «βλέποντας και κάνοντας». Φοβάται ο ένας τον άλλον και εμείς οδηγούμαστε πρώτα στο (ΗΜ Χ) 1,70 και μετά στο (2-3goal) 1,70 που και αυτό είναι στο μενού, ειδικά όταν το σκορ ανοίξει η Αβελίνο (ΗΜ 2) 3,40 !!

ΓΟΔΟ’Ι’ ΚΡΟΥΖ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ κωδ.419
Η φόρμα των αριθμών είναι ξεκάθαρη. Η γηπεδούχος έχει 1-1-4 με 3-12 τέρματα και η φιλοξενούμενη την ίδια στιγμή προελαύνει με 5-0-1 και 13-9 τέρματα. Τώρα ειδικά που ξέρει και το χθεσινό αποτέλεσμα της Ρίβερ (σκόνταψε και έμεινε στο 1-1), η Ιντεπεντιέντε παίρνει βαθμό ή βαθμούς και μειώνει την διαφορά με την πρωτοπόρο.
(Χ) 3,00 και (2)2,40.


Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments