Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φαβορί Ρόδος, Διαγόρας και Ιάλυσος!»

«Φαβορί Ρόδος, Διαγόρας και Ιάλυσος!»

0
13
Dodekanisos

Ο ΑΣ Ρόδος, ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Ιάλυσος είναι οι τρεις ομάδες που κατά την άποψη του προπονητή Ανδρέα Σταύρου αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries! Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» τόνισε τα εξής:
«Είμαστε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Ρόδος και ο Διαγόρας επίσης έχουν κάνει πολλές και σημαντικές μετεγγραφές. Θεωρώ ότι και αυτές οι ομάδες είναι εξίσου φαβορί. Οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου είναι μοιρασμένες μεταξύ των τριών αυτών ομάδων. Η Ρόδος έχει πάρει πάνω από δέκα πρώην επαγγελματίες παίκτες. Ο Διαγόρας, επίσης έχει φέρει έμπειρους παίκτες. Και εμείς όμως είμαστε μια δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι εμείς οι τρεις έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει τον Φοίβο Κρεμαστής και τον Άρη Αρχαγγέλου που έχουν υψηλούς στόχους και αρκετά καλά ρόστερ».
Μιλώντας για το ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που τον φέρνει αντιμέτωπο με την παλιά του ομάδα, τον Κλεάνθη, τόνισε:
«Κάναμε οπωσδήποτε ένα θετικό ξεκίνημα. Παίζαμε στην έδρα μας με τον Κλεόβουλο Λίνδου και θέλαμε τη νίκη η οποία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήρθε τελικά άνετα. Τώρα απέναντι στον Κλεάνθη πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κλεάνθης είναι η ομάδα που υπηρέτησα και δούλεψα στο παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αυτές οι ιδιαιτερότητες. Τώρα είμαι όμως στον Ιάλυσο και θέλω πάνω απ’ όλα να κερδίσει η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, εύχομαι στον Κλεάνθη ότι καλύτερο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments