Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ “Κλειδώνει” την 2η θέση!

“Κλειδώνει” την 2η θέση!

0
rodion2016
Dodekanisos

 

Υπέταξε και τον Πανελλήνιο το Ροδίων Άθλησις με 1-3 σετ και έκανε το 7 στα 7 , παραμένοντας στην δεύτερη θέση του Α΄ομίλου της Α2.Παράλληλα , αύξησε και τη διαφορά της από τον τρίτο Μίλωνα στους πέντε βαθμούς ,έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Ο Νίκος Αντωνιάδης μπόρεσε και μοίρασε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και η Ροδίτικη ομάδα παίζοντας όμορφο βόλεϊ κατάφερε να κερδίσει εύκολα(όπως μαρτυρά το σκορ) τα 3 από τα 4 σετ.
Η ομάδα του νησιού μας μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και από το μικρό προβάδισμα (4-7) με ένα επιμέρους 1-7 έκανε το 5-14 και ουσιαστικά <<κλείδωσε>> το πρώτο σετ.Το σετ τελικά τελείωσε 12-25 υπέρ του Ροδίων.
Στο ίδιο τέμπο εξελίχθηκε και το 2ο σετ.Το Ροδίων πήρε τη διαφορά με 1-9 και στη συνέχει με 2-12 , ενώ την κράτησε σε υψηλά στάνταρ μέχρι και το τέλος του σετ που έληξε με 15-25.
Στο τρίτο σετ το Ροδίων δεν κράτησε την υψηλή του απόδοση με αποτέλεσμα να το χάσει.Ο Πανελλήνιος από το ξεκίνημά του είχε το προβάδισμα. Αρχικά 6-4 και στη συνέχεια 11-9. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 21-20 , όπου με ένα επιμέρους 4-1 οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-2 στα σετ.
Το Ροδίων ξανά ανέβασε στροφές στο τέταρτο και τελευταίο σετ. Πήρε αμέσως στα ηνία του με 1-8 προβάδισμα και το συντήρησε με αποτέλεσμα την εύκολη επικράτηση στο τέταρτο σετ με 11-25.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανελλήνιος (Κουμπλής): Δεληπρίμης, Μιχαλόπουλος, Λαμπρινός, Παύλου, Ραγκούσης, Κύριο, Καρράς / Ανθής, Παπανικολάου
Ροδίων Άθλησις (Αντωνιάδης): Μοσχούς, Μακρής, Καβαρατζής, Προδρομίδης, Γκένοφ, Κάλας, Κοκολάκης / Δεληγιώργης, Γιώτης, Σταύλας, Ρουσέτος

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments