Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κατώτερη των περιστάσεων και ήττα για την Ρόδο!

Κατώτερη των περιστάσεων και ήττα για την Ρόδο!

0
Dodekanisos

Για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής η Ρόδος με προπονητή τον παλιό της γνώριμο Νίκο Κουρμπανά ηττήθηκε με 0-1 από την Θύελλα Ραφήνας. Ένα γκολ λίγο πριν το ημίχρονο ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν μια σημαντική νίκη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πήραν τους την Ρόδο. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τα Ελάφια που ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους το 2024.

Το παιχνίδι:

Πέναλτι κέρδισε στο 11′ λεπτό η Θύελλα Ραφήνας ο Μανουσάκης επέλεξε και έπεσε στην σωστή μεριά, η εκτέλεση όμως του Χίσο ήταν κακιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 27′ ο Ξεπαπαδάκης έβγαλε την σέντρα η αδύναμη κεφαλιά όμως του Μπαρμπαρούση κατέληξε στην αγκαλιά του Κουμή. 9′ λεπτά αργότερα ο Χίσο επιχείρησε ένα σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής το οποίο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 45′ η Θύελλα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κοντογιαννής ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου και με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον Μανουσάκη και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 0-1. Στο 53′ ο Λάσκαρης έκανε την σέντρα βρήκε τον Μπαρμπαρούση ωστόσο ο τελευταίος με την προβολή που έκανε έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία.

Στο 81′ το δυνατό σουτ του Λίμα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουμή. Με το σκορ να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στο 0-1, και την Θύελλα Ραφήνας να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό στην Ρόδο.

Ρόδος : Νίκος Κουρμπανάς : Μανουσάκης, Καψάλης, Μπουρνέλης (46′ Λίμα), Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης, Ζούνης, Λάσκαρης, Ξεπαπαδάκης (67′ Ζόγκας), Νικολόπουλος (78′ λ.τ. Ντούνιας), Γωνιωτάκης, Λαθύρης
Θύελλα Ραφήνας : Νίκος Μεσολόγγης : Κουμής, Φύτρος, Φλώρος (22′ λ.τ. Σουλτανίδης), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Αγγέλης, Μαρτίνος, Χίσο (93′ Ντολλάνι), Κοντογιάννης(93′ Σαντίκου), Γκούμας (78′ Σάνι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments