Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βαριά ήττα για τον Διαγόρα από το Αιγάλεω!

Βαριά ήττα για τον Διαγόρα από το Αιγάλεω!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ2 ο Διαγόρας έχασε από το Αιγάλεω με 4-1. Η ήττα αυτή σπάει το σερί που είχε χτίσει ο Γηραιός με ένα σερί πέντε θετικών αποτελεσμάτων, η τελευταία που ηττήθηκε ήταν στις 11/11 με 1-0 από τον Ολυμπιακό Β’. Η ομάδα του Θωμά Γράφα ξεκίνησε με το αριστερό το 2024, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την πιο βαριά του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι:

Στο 10′ έπειτα από ένα κόρνερ ο Ευαγγέλου έπιασε την κεφαλιά στην συνέχεια η μπάλα έφθασε στον Ναζίμ που με νέα κεφάλια άνοιξε το σκορ. Στο 14′ σέντρα από αριστερά του Βάρκα, ο Ναζίμ από το ύψος της μικρή περιοχής με εύστοχο πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 30 λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ωστόσο ο Αυγερινός είπε όχι στην κεφαλιά του Σταμένκοβιτς και στο πλασέ του Ζιούλη. Δυο λεπτά ααργότερα η κεφαλιά του Σταματούλα πέρασε άουτ.

Στο 51′ ο Σταμενκοβιτς έπαιξε το ένα – δυο με τον Βάρκα και με εύστοχο πλασέ αυτή την φορά νίκησε τον Αυγερινό για το 3-0.

Στο 88′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη η κεφαλιά του Γαρουφαλιά κατέληξε στην εστία και έκανε το 4-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το δυνατό σουτ του Μανιά απλά μείωσε το τελικό σκορ σε 4-1.

ΑΙΓΑΛΕΩ : Ν. Παντέλης : Κατσιμήτρος, Τάμπας, Μπλακσον, Ζιούλης, Θεολόγου, Μπάμπης, Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (70′ Γαρουφαλιάς), Βάρκας (Ραμίρεζ (70′ Νταβιώτης), Σταμένκοβιτς (82′ Δημητριάδης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ : Θ. Γράφας : Αυγερινός, Τσάβος (46′ Αρίας), Μανωλάκης, Σταματούλλας (55′ Νικόλης), Ιγνιάτοβιτς, Μασούρας, Μουντές (46′ Λούκιτς), Τσιαντούλας, Ματίας Πάρντο (55′ Φέκκας), Λεσάι (61′ Ταχματζίδης), Μανιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments