Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική εΧασε τη νίκη σε δικό του παιχνίδι ο ΑΕΡΑ

εΧασε τη νίκη σε δικό του παιχνίδι ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ο Βύζας Μεγάρων αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΑΕΡΑ Αφάντου 2-2. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο οποίο σημείωσαν τα γκολ τους, οι Αφαντενοί προηγήθηκαν με τον Κιοσέογλου και τον Λαθούρη στο 1ο ημίχρονο. Καμία όμως δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει της ομάδες ισόπαλες.

Το παιχνίδι

Στο 32′ μετά την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά αφού κόντραρε στα σώματα των αμυντικών ο Κιοσέογλου την έστειλε στα δίχτυα του Πινή και άνοιξε το σκορ (0-1).
Στο 45 +1 ο Λαθούρης πέρασε δυο αμυντικούς και με ήρεμο πλάσε από τα αριστερά «άδειασε» τον τερματοφύλακα που είχε βγει πιο έξω στην προσπάθεια του να αποτρέψει το γκολ (0-2). Με αέρα δυο τερμάτων πήγε η ομάδα του Χρυσόπουλου στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου μείωσαν, ο Ντερμίσι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και με κοντινό πλασέ ο Μουσκαί μείωσε σε 1-2.

Στο 52′ λεπτό δοκάρι για την ΑΕΡΑ μετά από εκτέλεση φάουλ που ανέλαβε ο Κιοσέογλου.

Στο 78′ ο Χαικάλης μπήκε μέσα στην περιοχή ξεγέλασε τον Παναγιωτόπουλο και με τακουνάκι βρήκε τον Ζαχαράκη ο οποίος έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσάβαρη, για το τελικό 2-2.

Βύζας Μεγάρων : Χριστόπουλος Τάκης : Πινής, Δρυμούσης, (54′ Παππάς) Ρεσούλι, Μουσκάι, Κούτσι, Καραγιάννης Γ, Λεβεντούρης, Φουάσης, Χαικάλης, Ζαχαράκης, Ντερμίσι

ΑΕΡΑ Αφάντου : Χρυσόπουλος Δημήτρης : Τσαβάρης, Κόρλος, Στοίνοβιτς, Σουλάι, Κιοσέογλου (70′ Αντωνίου), Φερεντίνος (60′ Κουτσιανικούλης), Λαθούρης, Γκέτσι, Νόνης, Ζέλεφ (87′ Λεσάι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments