Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καταδικαστική ήττα

Καταδικαστική ήττα

0
rodos_omadiki2
Dodekanisos
Καταδικαστική εντός έδρας ήττα που ουσιαστικά την στέλνει στο τοπικό πρωτάθλημα γνώρισε η Ρόδος! Οι «πράσινοι» έχασαν με 2 – 1 από την Αγία Παρασκευή σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Τα «ελάφια» δικαιούνται να «φωνάζουν» για τον μη καταλογισμό κόκκινης κάρτας σε αντίπαλο παίκτη ο οποίος «γκρέμισε» στο 43’ τον Φράγκο έξω από την μεγάλη περιοχή ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0 – 0. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την ήττα τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα σχεδόν, όμως δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να «σπαταλήσουν» πολλές καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Οι φιλοξενούμενοι κάνοντας ουσιαστικά τρεις επιθέσεις όλες και όλες μπόρεσαν να σκοράρουν δυο φορές και να πάρουν τελικά το  «τρίποντο». Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα της πόλης μας έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να σωθεί, όμως ρεαλιστικά, κάτι τέτοιο είναι πλέον σχεδόν ακατόρθωτο.
Τα γκολ
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ζυγούρης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Ρόδου και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Η Ρόδος κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση στο 88’. Στο λεπτό εκείνο, ο Πελέκης με μια πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στις καθυστερήσεις του αγών, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Τζίτζης με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μιχελής ο οποίος έκανε λάθος σε βάρος της Ρόδου στην φάση του 43’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχος (85′ Διακοβασιλείου), Καταπόδης, Δανάς, Παπαδόπουλος (76′ Καρπαθάκης), Καντιμοίρης, Φράγκος, Ορφανίδης, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Καλημέρης (59′ Γιορμπαλίδης)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ντούσης, Δελάρδας, Μεϊμάρογλου, Σωτήρχος, Γκουντελίτσας, Καράτζαλος, Τζίτζης, Λαμπρινάκος, Τσιούτσιας (72′ Μιχελής), Ζυγούρης, Τσοχαντάρης (77′ Κώτσης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments