Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Το καλύτερο φινάλε!

Το καλύτερο φινάλε!

3
pavlous_telikos5
Dodekanisos
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη θητεία του ως παρατηρητής της ΔΕΑΒ (κατά της βίας) ο Σάββας Παυλούς. Ο συμπατριώτης μας πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό. Ο συμπαθής παρατηρητής μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα, champions league, Europa league αλλά και μπάσκετ, αποφάσισε να σταματήσει τα ταξίδια και να ασχοληθεί μόνο με το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο όποτε του το ζητήσει η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Το news12 θέλει να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί να είναι πάντα υγιής και να βρίσκεται μέσα στα γήπεδα.pavlous_telikos1pavlous_telikos2pavlous_telikos3pavlous_telikos4pavlous_telikos6
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kiriakos
kiriakos
12 years ago

mprabo !! kai metaleei dn yparxei paraga,,,,,,,,,ama aftos o anthropos mpei paratiritis se ena paixnidi osfp-pao kai ginoun ektropa kai einai apo to xeri tou na graftei mia ekthesi gi to pios fteei ti tha grapsei arage??

SAVAS
SAVAS
12 years ago

αγαπητε φιλε οφειλω να σου ομολογησω προς εκπληξη δικη σου και αλλων φιλάθλων εχω μπει για φέτος και στο Καραισκάκη κ ΟΑΚΑ και οποτε ελα να δεις τις ευχαριστίες και τα δημόσια συγχαρητήρια στις προσκίμενες εφημερίδες σε εσας, Ντέρμπι κ Πρασινη του Προέδρου κ. Γόντικα και του υπευθυνου ασφαλείας κ του κ. Τέτζερη που μάλλον δεν γνωρίζεις, για τη άψογη εκτελεση των καθηκόντων μου. ΔΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ κατι που μαλλον δικαιολογω για το νεο της ηλικιας σου που δεν γνωρίζεις!!! αλλιως δε το δικαιολογω. ο αθλητισμός ειναι άμιλλα.!!!!!!!! οποτε θες έλα να δεις κ τις εκθεσεις! ξερεις ποιοσ ειμαι!

lalalalla
lalalalla
12 years ago

ME TON IBAGASA EINAI IDIO IPSOS.XAXAXAXA