Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καμπάνα» σε ΑΟ Βαθύ και Χανδακάρη!

«Καμπάνα» σε ΑΟ Βαθύ και Χανδακάρη!

0
vathi endekada
Dodekanisos

Με ποινή δυο αγωνιστικών στην έδρα τιμωρήθηκε ο ΑΟ Βαθύ Καλύμνου για τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στη συμπληρωματική έκθεση της αναμέτρησης με τον Άρη Αρχαγγέλου. Επίσης ο αναγραφόμενος σε αυτήν παράγοντας της Καλύμνικης ομάδας Μανώλης Χανδακάρης τιμωρείται με 6μηνο αποκλεισμό του δικαιώματος του να ασχολείται με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο καθώς και 100 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Αναλυτικά, η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής αναφέρει:
ΦΑ ΑΟ ΒΑΘΥ- ΑΡΗΣ ΑΡΧ. Της 30/11/2014
Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΟ ΒΑΘΥ την πειθαρχική ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο /2/ αγων/κές και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα /150/ Ευρώ (Αρθρο 15 παρ.8 περ.δ.και Άρθρο 15 παρ.8 περ.α του Π.Κ. /Στον αναγραφόμενο στην συμπληρωματική έκθεση του Διαιτητή και την εκθεση του παρατηρητή αγώνος ΕΜ.ΧΑΝΔΑΚΑΡΗ μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ ΒΑΘΥ ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδ/ρο για έξι /6/ μήνες και χρηματικό πρόστιμο εκατό /100/ Ευρώ (Αρθρο 26 παρ.1,2,3 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το Αρθρο 25 του Π.Κ.)
Οι υπόλοιπες αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της πειθαρχικής Επιτροπής κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης τους είναι οι εξής:
ΦΑ ΙΠΠΟΤΕΣ – ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ της 2/12/2014
Επιβάλλει στο Σωματείο ΙΠΠΟΤΕΣ, την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό /100/Ευρώ /Άρθρο 15 παρ.3 και 5 Άρθρο 5 παρ.1γ του Π.Κ./
Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ φίλαθλο ποδ/στη Γ.ΔΑΝΑ 488317 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου ,στους αγων/κούς χώρους για είκοσι /20/ ημερολογιακές ημέρες με οποιαδήποτε ιδιότητα /Αρθρο 12 του Π.Κ. και Αρθρο 19 παρ.ε του ΚΑΠ/ και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ.
ΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ.-ΟΡΦΕΑΣ της 29/11/2014
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ. Την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ΣΑΣΑ ΓΙΟΝΟΒΙΤΣ -προπονητή την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για τέσσερις αγων/κές και χρηματικό πρόστιμο σαράντα /40/ Ευρώ /Αρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ./
ΦΑ ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛ.-ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ της 29/11/2014
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛ. Την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ ΣΑΒΒΑ ΚΑΡΑΒΟΛΙΑ προπονητή την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για τρείς /3/ αγων/κές και χρηματικό προστιμο τριάντα /30/ Ευρώ.(Αρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ.)
ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ

ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ -ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ και ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτεο το Σωματείο ΔΙΓΕΝΗΣ για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης της ΕΠΣΔ και ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας ,και επιβάλλει σε βαρος του εγκαλούμενου Σωματείου την πειθαρχική ποινή της εγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα /150/ Ευρώ,και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ εντός δέκα /10/ ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.Η ανάκληση δημοσιευόμενη στο ίδιο μέσο αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τον παραβάτη συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων.
Αρθρο 25 παρ.1 περ.α -αρθρο 33 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ-ΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ της 30/11/2014
Η πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Α.-Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα /150/ Ευρώ /Άρθρο 14 και Άρθρο 6 παρ.3 του Π.Κ.)
Β.-Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή αγώνος Νικόλαο
Μανώλαγκα επώνυμο φίλαθλο-μέλος του Σωματείου ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα /1/ χρόνο (Άρθρο 26 παρ.1,2,3 σε συνδυασμό με το Αρθρο 25 του Π.Κ.)
Η έναρξη της ποινής θα εκτιθεί μετά την λήξη της προηγούμενης ποινής η οποία λήγει στις 16-6-2015 (Αρθρο 33 παρ.4 περ.δ του Π.Κ.)
Γ.-Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ Ηλία Καργακο επώνυμο φίλαθλο-Μέλος του Σωματείου ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρείς /3/ μήνες (Αρθρο 26 παρ.1,2,3 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 25 του Π.Κ.
Η έναρξη της ποινής θα εκτιθεί μετά την λήξη της προηγούμενης ποινής η οποία λήγει στις 16/6/2015 /αρθρο 33 παρ.4 περ.δ του Π.Κ./.
Δ.-Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ και την έκθεση του παρατηρητή αγώνος Ιωάννη Καμίτση προπονητή του Σωματείου ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδ/ρο για έξι /6/ μήνες (Αρθρο 26 παρ.1,2,3 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το Αρθρο 25 του
ΦΑ ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ -ΝΗΡΕΑΣ 6/12/2014
Στον ποδ/στη του ΝΗΡΕΑ Μ.ΒΟΛΙΤΑΚΗ ΑΔ 396610 ποινή τεσσάρων /4/ αγων/κών και χρηματικό πρόστιμο σαράντα /40/ ευρώ, υβριστική συμπεριφορά λόγω και έργω στον διαιτητή (Άρθρο 10 παρ.1δ περ.Ι και άρθρο 10 παρ.2δ του Π.Κ.)
Χρηματικά προστιμα καταβλητέα μέχρι 14-1-2015 (Αρθρο 33 παρ.1 του Π.Κ.)

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments