Αρχική Προγνωστικά Η αγωνιστική του 2 – 3 goal και ημ. Χ

Η αγωνιστική του 2 – 3 goal και ημ. Χ

0
ntimamo kievou
Dodekanisos

Τελευταία αγωνιστική και αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει στα σημερινά ματς του Γιουρόπα Λιγκ αφού από τους 12 συνολικά ομίλους, οι 7 όμιλοι εξακολουθούν να έχουν θολό τοπίο στο θέμα της πρόκρισης ή της πρωτιάς του ομίλου. Αυτό αυτομάτως μας κατευθύνει σε προσέγγιση κομμένη και ραμμένη για τέτοια ματς. Μία ασφαλή (όσο μπορεί να ειπωθεί αυτή η κουβέντα) επιλογή σε τέτοια ματς είναι το ( 2-3goal ) και μετά σαφώς υπάρχει και παίζει δυνατά το σημείο του ( ΗΜ Χ ). Σε ότι αφορά τα δικά μας τώρα χθες δεν μείναμε ικανοποιημένοι καθότι μόνο οι εναλλακτικές επιλογές μας «δούλεψαν», το ταμείο δεν ήρθε ωστόσο παραμένουμε σταθεροί στο ποσοστό 62% των συνολικών επιτυχιών μας. Επί συνόλου των επιλογών μας έχουμε φτάσει στις 265/429.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟ’Ι’Σ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ κωδ.146
Ο θάνατος σου …η ζωή μου ισχύει εδώ! Οι Τσέχοι πάνε για 2 αποτελέσματα ενώ Η γηπεδούχος “teenagers” θέλει μόνο νίκη. Αυτή θα έρθει ίσως στο ( ΗΜ 1 ) 2,80. Θα πιέσει από πολύ νωρίς και οι παίκτες της ξέρουν καλά πως η πρόκριση περνάει μέσα από την άμυνα και το ανασταλτικό παιχνίδι τους που δεν θα δώσει δυνατότητα στους Τσέχους να δημιουργήσουν φάσεις. Ο άσσος ( 1 ) 2,30 έχει επίσης θέση καθώς επίσης και το ( 2-3goal )

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣ. – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΚΩΔ.148
Καλούνται απόψε να λύσουν τις διαφορές τους για το θέμα της πρωτιάς του ομίλου. Η Λέγκια θα παίξει για 2 αποτελέσματα και θα φροντίσει να είναι νοικοκυρεμένη στα μετόπισθεν ώστε να μην επιτρέψει στη φιλοξενούμενη να σκοράρει. Η Τράμπζονσπορ που έχασε την πρωτιά από το ματς στην Τουρκία (ήττα με 0-1 ) πάει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Πέπσι Αρίνα με μικρές ελλείψεις. Το ( Χ ) 3,15 και ( 1 ) 2,05 καλύπτει την γηπεδούχο αλλά και εμάς. Σοφή επιλογή και το ( ΗΜ Χ ) 1,90.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ κωδ.155
Να παίξω εγώ ομάδα Ολλανδική που ήδη έχει προκριθεί και φιλοξενείτε σε βελγικό έδαφος; Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και επειδή το Βέλγιο είναι η έδρα της «ποδοσφαιρικής γαστρονομίας» (αν καταλαβαίνεται τι εννοώ ) θα πάω με διπλή στην κόντρα. Τώρα ειδικά που το διπλό κατρακύλησε από το 2,10 στο 1,95 (και να δούμε που θα φτάσει) κάνει την επιλογή μας να έχει ποσοστιαία αξία. ( 1 ) 3,00 και ( Χ ) 3,25.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡ. – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ κωδ.156
Οι ρουμάνοι φιλοξενούν την Ντινάμο και ελπίζουν σε νίκη δική τους και παράλληλα σε ισοπαλία ή ήττα της Άαλμποργκ μέσα στην Ρίο Άβε. Πρόβλημα προέκυψε μεσοβδόμαδα σε ότι αφορά την εμφάνιση της Στεάουα λόγω της στάσης του ρουμανικού στρατού (αρχικός ιδρυτής και εμπνευστής της ομάδας), κάτι που ευτυχώς έστω και με προσωρινή απόφαση ξεπεράστηκε και θα αφήσει ήρεμο το ποδοσφαιρικό τμήμα να ασχοληθεί καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Εδώ κανονικά το ματς το «ακουμπάμε» στο Live ανάλογα με την εξέλιξη του έτερου ματς του ομίλου (Ρίο Άβε – Άαλμποργκ ), όμως πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι στο ( ΗΜ Χ ) 1,95 χωρίς τις ομάδες να ρισκάρουν κάτι από νωρίς. Το ( 2-3 goal ) 1,80 επιβεβαιώνει το σκεπτικό μας.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments