Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Απειλούν τη Ρόδο επειδή θέλει κάθαρση!»

«Απειλούν τη Ρόδο επειδή θέλει κάθαρση!»

1
ora rodos
Dodekanisos

Την τιμητική της στην χθεσινή έκδοση της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» είχε η ομάδα της Ρόδου και ο πρόεδρος Νίκος Διακίδης. Στο οπισθόφυλλο και στο κεντρικό σημείο της σελίδας υπήρχε ένα θέμα με τίτλο, «Απειλούν τη Ρόδο επειδή θέλει κάθαρση». Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει τα εξής:
«Ενωσίτες καλημέρα. Έχει αγριέψει το πράγμα, φυσικό είναι, μετά από την δημοσιοποίηση διώξεων από την εισαγγελική έρευνα Κορέα. Μέσα σε όλα η ΕΠΟ, που στελέχη της, είναι και σε αυτό του κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορητήριο. Και στοχοποιούν κόσμο. Τόλμησε να κάνει μερικές δημόσιες δημοσιεύσεις υπέρ της ανάγκης να υπάρξει κάθαρση στο ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της Ρόδου ο Νίκος Διακίδης. Επί των ημερών του, το καλοκαίρι το περασμένο, η ομάδα της Ρόδου άρχισε συνεργασία με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Άρχισαν λοιπόν τα τηλέφωνα από την Αθήνα στην Ρόδο και μαζί οι απειλές οι άμεσες και οι έμμεσες. Για την ομάδα και τον ίδιο. Ξέρετε τι είδους απειλές. Η Ρόδος είναι στον δρόμο της επιστροφής στις Εθνικές Κατηγορίες και ο πρόεδρος της κάνει το λάθος να βλέπει στις πρωτοβουλίες της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη μια πραγματική ευκαιρία για εξυγίανση. Και το λέει. Εδώ είμαστε όμως, όπως βλέπουν τα τσακάλια. Τα μαθαίνουμε όλα. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
9 years ago

ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ? ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ, ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΨΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!