Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλύτερος ο Κλεάνθης

Καλύτερος ο Κλεάνθης

0
kleanthis_aris
Dodekanisos

Με τρία τέρματα φιλοδώρησε ο Κλεάνθης τον Απόλλωνα Καλυθιών σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Παραδεισίου. Το τελικό 3 – 0 καταδεικνύει πως οι Παραδεισιώτες ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ειδικά κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όπου πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα.
Τα γκολ
Στο 55’ ο Φυλακούρης μάρκαρε τον Π. Σπάρταλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» (1 – 0).
Στο 72’ από κόρνερ του Γεωργαλλή από τα αριστερά, ο Π. Σπάρταλης με κεφαλιά από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 0.
Στο 75’ ο Γεωργαλλής έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής. Η μπάλα κόντραρε, έφθασε στον Χατζησάββα ο οποίος με σουτ την έστειλε να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο και μετά να καταλήξει στα δίχτυα (3 – 0).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Διακοφιλιππής και Κόττορος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Παπαδημήτρης, Νικολός, Γεωργίου, Ισκάς, Κρομμύδας, Κούρος, Π. Σπάρταλης, Γεωργαλλής, Μ. Σπάρταλης, Πολυμένοφ (Έπαιξαν και οι Καρίκης, Ατσίδης, Χατζησάββας, Σαββιδάκης, Μαντικός, Στ. Σπάρταλης και Γρηγοριάδης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χατζηνικόλας, Φυλακοπύρης, Αλαχούζος, Στάθης, Κίτσος, Δεληγιάννης, Μ. Κυριαζής, Αρχοντούλης, Βιτσέντζος, Κόκα, Α. Ορφανός (Έπαιξαν και οι Γ. Κυριαζής, Συμεωνίδης, Κουφάλης, Μοσχιδιού, Μανιάς, Βαγιανός, Χατζηκώστας και Ταχραμάνης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments