Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νικητής ο Αστέρας Π.

Νικητής ο Αστέρας Π.

0
balla
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αστέρας Παστίδας επικράτησε με 2 – 0 του Ευαγόρα, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα (Σαββάτο) το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι παίκτες του Γιώργου Ορφανίδη ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όμως στην επανάληψη ανέβηκαν αισθητά οι γηπεδούχοι και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.
Τα γκολ
Στο 13΄ο Παπαστάμος «έπιασε» ένα μακρινό συρτό σουτ αλλά ο Μαθιός απόκρουσε. Η μπάλα όμως στην επαναφορά της έφθασε στον Πάπα ο οποίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 27’ ο Καλούδης έκανε κάθετη πάσα στον Φράγκο αριστερά στην περιοχή. Ο τελευταίος ανατράπηκε από τον Μ. Τσαφή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Καλούδης αλλά ο Ματακάκης έπεσε σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε. Η μπάλα έφθασε και πάλι στον Καλούδη που έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά ο Δράκος με κεφαλιά την έδιωξε πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 58’ ο Κούτσι κέρδισε πέναλτι από τον Χαριτάκη. Το εκτέλεσε ο Αμοιρόπουλος αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 90’ από βαθιά μπαλιά, «βγήκε» στην πλάτη ο Λενιού. Οι αμυντικοί ζήτησαν οφσαίντ αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ο παίκτης του Αστέρα μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Σκόρπο και αυτός σε κενή εστία διαμόρφωσε εύκολα το τελικό 0 – 2>
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Χαροκόπος και Αυγερινού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μαθιός, Κώτσος, Φιντικάκης, Αμοιρόπουλος, Παναγιώτου, Ντόστι, Αλαφάκης,. Φράγκος, Παπαχριστοδούλου, Πλασάτης, Καλούδης (Έπαιξαν και οι Μπιλιάς, Σταματίου, Λίλος, Κούτσι, Τσομάνι, Λυμπέρης και Τσάκε)
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ματακάκης, Βασιλείου, Μ. Τσαφής, Δράκος, Χαριτάκης, Σκόρπος, Καραγιάννης, Γεωργαλλής, Σχοινάκης, Πάπα, Παπαστάμος (Έπαιξαν και οι Ροδανάκης, Γ. Τσαφής, Καλαιτζίδης, Μακρής, Μάτσης, Αυγενικού, Ζερβός και Λενιού)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments