Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης – Κολοσσός (video)

ΑΣ Χάλκης – Κολοσσός (video)

0
xalki_kolossos
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Κολοσσός Κάστρου επικράτησε με σκορ 3 – 0 του ΑΣ Χάλκης σε φιλικό που έγινε σήμερα (Σάββατο) στο γήπεδο Κοσκινού. Με μοναδική εξαίρεση στις αρχές της επανάληψης όπου οι της Χάλκης έδειξαν κάπως πιο κινητικοί, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια οι παίκτες του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο τους και επικράτησαν δίκαια.
Τα γκολ
Στο 15’ από σέντρα του Σαββίδη από τα δεξιά, ο Χατζηκαλημέρης με κεφαλιά από το πίσω δοκάρι πέτυχε το 0 – 1.
Στο 58’ ο Μαννάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Δραγάτης με κεφαλιά «ψαράκι» πέτυχε το 2 – 0.
Στρο 65’ ο Χατζηκαλημέρης εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο πιο πάνω από το χώρο του κέντρου και από πλάγια δεξιά. Δεν μπόρεσε να διώξει κανείς και η μπάλα αφού αναπήδησε στο έδαφος, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα του για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 0 – 3.
Σημειώνεται πως το παιχνίδι έγινε χωρίς να υπάρχει επίσημος διαιτητής και έκανε εξυπηρέτηση ο προπονητής του ΑΣ Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης. 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: ΜΚλάδης, Χριστοδούλου, Ταμπάκ, Σπύρου, Μωραίτης, Μερκάϊ, Τσιμπιζίδης, Παπαστεργής, Παπαθεοδώρου, Κάργας, Χειμωνέτος (Έπαιξαν και οι Συντυχάκης, Ζαμαντάκης και Καβουκλής)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Παπαβεργής, Σαββίδης, Χατζηκαλημέρης, Μαννάκης, Θεοδώρου, Κυριακάκης, Αντωνούρης, Κόκας, Κώστας, Οικονομίδης, Ραφτόπουλος (Έπαιξαν και οι Αγγελάκης, Δραγάτης, Τριπολίτης, Τζουμάκας, Μαλλιάκας, Μαυρουδής και Μπρισνόβαλης)

{youtube}w76BFi-kzY8{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments