Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Καλούδης: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στη δράση»

Καλούδης: «Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε στη δράση»

0
Dodekanisos

Την ελπίδα πως ο εμβολιασμός θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε στα γήπεδα εξέφρασε ο Γιάννης Καλούδης. Ο αντιπρόεδρος του Ευαγόρα Ρόδου, με δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:
«Σε αυτήν την δύσκολη εποχή της πανδημίας, όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον τρόπο που είχαμε συνηθίσει να ζούμε έχοντας την δουλεία μας, τους φίλους μας, τα ταξίδια που λατρεύω πολύ, το χόμπι μας και άλλες πολλές δραστηριότητες που αγαπάει ο καθένας από εμάς. Όλα ξαφνικά άλλαξαν απότομα και αναγκαστικά.Δεν πρέπει όμως να μας παίρνει από κάτω διότι πιστεύω αυτή η κατάσταση θα έχει ένα τέλος. Ήδη η έναρξη του εμβολιασμού μας δίνει μία ελπίδα για την επαναφορά μας στην κανονικότητα».

Για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό συμπλήρωσε:
«Όσον αφορά το ποδόσφαιρο πάντα για το τοπικό αναφέρομαι, νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να δώσουν το πράσινο φως για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων είναι οι γιατροί και ειδικοί λοιμωξιολόγοι που διαχειρίζονται την κατάσταση και μόνο αυτοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η παύση των προπονήσεων θα αφήσει για μεγάλο διάστημα ένα μεγάλο κενό στην προπόνηση και ταυτόχρονα στην αγωνιστική απόδοση των αθλητών.Θα πρέπει να αφήσουμε όλοι την γκρίνια και να περιμένουμε την επάνοδο των πρωταθλημάτων όσο καιρό και να πάρει αυτό έως ότου υπάρξει ασφάλεια 100% για την υγεία όλων. Υπομονή θέλει και αργά η γρήγορα πιστεύω ότι θα μπούμε στα γήπεδα με ασφάλεια να παίξουμε μπάλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments