Αρχική Αθλητικά νέα ΑΠΟΨΗ: Η αναγκαιότητα να συνυπάρξουν…

ΑΠΟΨΗ: Η αναγκαιότητα να συνυπάρξουν…

0
Dodekanisos

Του Δημήτρη Δραγάτη

H πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών δείχνει πως η κόντρα του με τη Λίγκα καλά κρατεί και άρα για μια ακόμα φορά φαίνεται πως δεν υπάρχει κλίμα ομοψυχίας μεταξύ των φορέων του ποδοσφαίρου. Και αυτό οπωσδήποτε είναι κάτι πολύ προβληματικό μιας και όταν κάτι δεν λειτουργεί σαν ομάδα δεν μπορεί να έχει και καλά αποτελέσματα. Εν πάση περιπτώσει, ας σταθούμε στο θέμα του ΠΣΑΠ. Αν δείτε προσεκτικά την ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων πως, «δεν πρέπει να χαθεί περαιτέρω χρόνος, ώστε να υλοποιηθεί, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, o κοινός μας στόχος».

Η πρόταση «όπως θέλουμε να πιστεύουμε, παραπέμπει ξεκάθαρα στο ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από πλευράς του ΠΣΑΠ στη Λίγκα για το θέμα της Football League και είναι κάτι που δημιουργεί ένα άσχημο κλίμα το οποίο μπορεί να έχει αντίκτυπο στο ίδιο το πρωτάθλημα. Υπενθυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό, το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών είχε κατηγορήσει ανοιχτά την διοργανώτρια αρχή της Football League για κωλυσιεργία στο θέμα της έναρξης των ομαδικών προπονήσεων και του ίδιου του πρωταθλήματος.

Και όσο και αν προσπάθησε ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος να «μαζέψει» τα πράγματα, μάλλον δεν κατάφερε να μας πείσει για το αντίθετο. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω στις σχέσεις αυτών των δυο, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι δυο αυτοί φορείς κανονικά θα πρέπει να έχουν αγαστή συνεργασία αν θέλουμε να υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Αν ο πρόεδρος της οποιαδήποτε Λίγκας δεν μπορεί να τα βρει με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών που αγωνίζονται σε αυτή τη Λίγκα, τότε υπάρχει θέμα και μάλιστα πάρα πολύ σοβαρό. Και είναι κάτι που καλά θα κάνουν να το λύσουν γιατί θα το …βρουν αρκετές φορές μπροστά τους. Και θα την πληρώσει –όπως πάντα- το ίδιο το ποδόσφαιρο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments