Αρχική Αθλητικά νέα Ήττα και αποκλεισμός στον πρώτο γύρο της πάλης για την Πρεβολαράκη

Ήττα και αποκλεισμός στον πρώτο γύρο της πάλης για την Πρεβολαράκη

0
Dodekanisos

Την ήττα 11-4 από την Λουίζα Βαλβέρδε γνώρισε η Μαρία Πρεβολαράκη στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά της πάλης. Η Ελληνίδα αθλήτρια αποκλείστηκε οριστικά, καθώς δεν της δόθηκε ευκαιρία ούτε μέσα από τα ρεπεσάζ.

Πρόωρος αποκλεισμός για την Μαρία Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 29χρονη παλαίστρια ηττήθηκε με 4-11 από την Λουίζα Βαλβέρδε του Ισημερινού στο άθλημα της πάλης και κατηγορίας 53 κιλών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρεβολαράκη θα μπορούσε να συνεχίσει στο τουρνουά μέσα από την διαδικασία των ρεπεσάζ. Ωστόσο η παλαίστρια με καταγωγή από τον Ισημερινό Λουίζα Βαλβέρδε, στην συνέχεια έχασε από την Μπατ Οσιρ (Μογγολία). Κάπως έτσι δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στην Ελληνίδα αθλήτρια. 

Στις δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, η Πρεβολαράκη με δάκρυα στα μάτια, εμφανίστηκε απογοητευμένη. Παράλληλα ανακοίνωσε την απόφασή της να ταξιδέψει στο Παρίσι το 2024 και μετά θα σταματήσει την καριέρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η 29χρονη παλαίστρια

«Δυστυχώς ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα. Σήμερα δεν ήταν η ημέρα μου. Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω μία ακόμα τριετία μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα σταματήσω. Σίγουρα και το να βρεθώ εδώ ήταν μία μεγάλη υπόθεση για εμένα. Αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά ήταν ευκαιρία. Είχα καλή κλήρωση. Το πρώτο ματς ήταν με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ την οποία είχα νικήσει στο Παγκόσμιο και πήρα την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς, αλλά ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε. Πιστεύω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι πήρε εκείνη πρώτη πόντους. Οπότε μετά ανοίχτηκα παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Δεν ήμουν τόσο φυλαγμένη και τόσο συγκεντρωμένη. Ανοίχτηκα περισσότερο, έβρισκε η αντίπαλος κενά και μου έπαιρνε και άλλους πόντους ώσπου το έχασα το ματς».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments