Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Rand Paul: “Πως μπορεί έξυπνοι άνθρωποι να λένε τόσο …ηλίθια πράγματα;”

Rand Paul: “Πως μπορεί έξυπνοι άνθρωποι να λένε τόσο …ηλίθια πράγματα;”

0
Dodekanisos

Φραστική επίθεση στον διευθυντή του Ινστιτούτου Υγείας Francis Collins, εξαπέλυσε ο γερουσιαστής Rand Paul! Χαρακτήρισε «ηλίθια» τα όσα είπε στο CNN σχετικά με την προτροπή του στους εμβολιασμένους γονείς να φοράνε μάσκες μέσα στο σπίτι όταν είναι κοντά τα ανεμβολίαστα παιδιά τους.

Ο Rand Paul εμφανίστηκε στο Fox News και φανερά εκνευρισμένος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Πως μπορούν έξυπνοι άνθρωποι να λένε τόσο ηλίθια πράγματα; Δεν υπάρχει καμία επιστήμη που να υπερασπίζεται τέτοια πράγματα. Αν υπήρχε θα έπρεπε να φοράμε μάσκες εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Για τα παιδιά το ποσοστό θνησιμότητας είναι περίπου ίδιο, ίσως και λιγότερο με αυτό της εποχικής γρίπης”

Αναφερόμενος στην μετάλλαξη «Δ» μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:

«Όλοι τρέμουν τώρα για την παραλλαγή Δέλτα. Ένα πράγμα είναι κατά πάσα πιθανότητα αλήθεια. Είναι πιο μεταδοτική, σημαντικά πιο μεταδοτική, αλλά μαντέψτε… Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι λιγότερο θανατηφόρα. Σημαντικά λιγότερο θανατηφόρα».

Μετά τη συνέντευξη, ο Paul «ανέβασε» ένα πολύ ενδιαφέρον tweet μέσω του οποίου ανέφερε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι ο FDA ενέκρινε τη χρήση αντισωμάτων κορωνοϊού, πράγμα που σημαίνει ότι μονοκλωνικά αντισώματα μπορούν να χορηγηθούν σε ηλικιωμένους συζύγους ή μέλη της οικογένειας που ζουν με κάποιον που έχει τον ιό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments