Αρχική Αθλητικά νέα Η Κάντιθ νίκησε την Ατλέτικο και κατέκτησε το τρόπαιο Ραμόν ντε Καράνθα

Η Κάντιθ νίκησε την Ατλέτικο και κατέκτησε το τρόπαιο Ραμόν ντε Καράνθα

0
Οι παίκτες της Κάντιθ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Τροπαίου Ραμόν ντε Καράνθα.
Dodekanisos

Η Κάντιθ επικράτησε 4-2 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) της Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε το το τρόπαιο Ραμόν ντε Καράνθα. 

Σε περίπου μία εβδομάδα αναμένεται να γίνει η σέντρα στο πρώτο παιχνίδι της La Liga για την σεζόν 2021-2022. Οι ομάδες έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους και μετρούν αντίστροφα για την νέα χρονιά. 

Είθισται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους οι ομάδες να δίνουν κάποιους φιλικούς αγώνες. Είτε για να τιμήσουν ένα πρόσωπο είτε για φιλανθρωπικό σκοπό ή για κάποιον άλλο λόγο. Κάπως έτσι η Κάντιθ διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά εις μνήμην του πρώην δημάρχου της πόλης του Ραμόν ντε Καράνθα.

Η Κάντιθ τέθηκε αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας και επικράτησε 4-2 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια ο Καράσκο άνοιξε το σκορ στο 42′ για τους «κολτσονέρος». Όμως στο 86′ ο Αλμπέρτο Περέα ισοφάρισε στο τελικό 1-1. 

Το τρόπαιο είναι τόσο τεράστιο που χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερα άτομα, για να σηκωθεί στον αέρα. Όπως ήταν λογικό το κύπελλο «έκλεψε» την παράσταση. Στο twitter αρκετοί ήταν εκείνοι που έμειναν έκπληκτοι από το πελώριο μέγεθος του τροπαίου. Ενώ κάποιος άλλος θέλοντας να πικάρει τους φιλάθλους της Τότεναμ, τόνισε πως το τρόπαιο είναι μεγαλύτερο από την τροπαιοθήκη των «πετεινών». Κακίες. Ευτυχώς κατά την διάρκεια της απονομής δεν τραυματίστηκε κανένας από το τρόπαιο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά διεξήχθη για πρώτη φορά το 1955 υπό τις οδηγίες του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Κάθιδ. Το συμβούλιο με αυτό τον τρόπο τιμάει τον πρώην Δήμαρχο της πόλης τον Ραμόν ντε Καράνθα. Πολυνίκης του θεσμού είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης με δέκα. Μετά ακολουθεί η Κάντιθ με εννιά κατακτήσεις. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments