Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ήττα για την ΑΕ Κω

Ήττα για την ΑΕ Κω

0
ae_kos_3
Dodekanisos
Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε η ΑΕ Κως σε σημερινό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (8ος όμιλος). Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως δημοσιεύτηκε στο Κωακό site www.giafkasports.gr:
4′ Ο Φυτάς έκανε το σουτ απ’το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω απ’το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαγγελάκου.
7′ Σουτ του Οικονόμου,η μπάλα πέρασε αρκετά έξω απ’την εστία του Βαγγελάκου.
19′ ΓΚΟΛ!! Με σουτ μέσα απ’την περιοχή ο Καλλιπολίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σανταμούρη για το 1-0.
22′ Λάθος γύρισμα του Χατζηαντωνίου,όμως οι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι πέρασε ο κίνδυνος για την εστία του Σανταμούρη.
25′ Καλύτεροι μετά το γκολ οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να πιέζουν με την ομάδα μας να προσπαθεί να κλείσει σωστά τους διαδρόμους.
34′ ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαγγελάκου για το 1-1.
40′ Μακρινό σουτ απ’τον Αναστασιάδη η μπάλα πέρασε αρκετά έξω απ’την αριστερή γωνία του Βαγγελάκου.
45′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ απ’τον Καλλιπολίτη,μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Σανταμούρης.
55′ Καλύτερα έχουν ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος οι Τράχωνες,χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα.
59′ Τετ-α-τετ με τον Σανταμούρη ο Γιαννιτσανάκης,ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Α.Ε Κω.
70′ Σουτ του Γιαννιτσανάκη απ’το ύψος της μεγάλης περιοχής,με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σανταμούρη και τους αμυντικούς της Α.Ε Κω στην συνέχεια να απομακρύνουν.
80′ Έχουν ανεβάσει ταχύτητα οι γηπεδούχοι,με την Α.Ε Κω να βρίσκεται όλη πίσω απ’το κέντρο και να προσπαθεί να κρατήσει το πολύτιμο 1-1.
81′ ΓΚΟΛ!! Ο Τσιώλης βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τους αμυντικούς της Α.Ε Κω να τον ανατρέπουν και τον κ.Δριτσάκη να δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη το σημείο του πέναλτι.Ο Γιαννιτσανάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σανταμούρη για το 2-1.
84′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απ’τον Σιώμο η μπάλα πέρασε λίγο έξω απ’το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βαγγελάκου.
93′ ΓΚΟΛ!! Αντεπίθεση για τους Τράχωνες.Ο Τσιώλης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Καλλιπολίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Δριτσάκης,Γκολές,Κουρομιχελάκης (Πειραιά)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Καρδάρης, Ντεντόπουλος, Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης (46′ Τσιώλης), Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Χριστόπουλος (65′ Κόρδος), Γιαννιτσανάκης, Χουστουλάκης
Α.Ε ΚΩΣ: Σανταμούρης, Τσάτσα, Μαργαρίτης (85′ Βάσης), Χατζηαντωνίου, Ελευθεριάδης, Οικονόμου (52′ Ιωαννίδης), Φυτάς (77′ Πης), Εμμανουήλ, Αναστασιάδης, Αχμέτ, Σιώμος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments