Αρχική Αθλητικά νέα Ήττα από την ανώτερη Αγία Παρασκευή για την LFC Ιάλυσος!

Ήττα από την ανώτερη Αγία Παρασκευή για την LFC Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών η LFC Ιάλυσος υποδέχθηκε και ηττήθηκε (0-2) από την Αγία Παρασκευή. Η Παχάκη ήταν αυτή που συνέβαλε στο μέγιστο ώστε η ομάδας της να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην Ρόδο. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο Αθηνών γνωρίσαν την 2η συνεχόμενη τους ήττα. Ενώ το επόμενο παιχνίδι τους είναι εκτός έδρας με την Σαπφώ ΑΠΣ, ομάδα της Μυτιλήνης.

Το παιχνίδι:

Ανώτερη η ομάδας της Αγίας Παρασκευής, μετουσίωσε την πίεση της σε γκολ στο 20′. Η Παχάκη έβγαλε την παράλληλη σέντρα και η Πετράκη με συρτό σουτ έκανε το 0-1. Η ομάδα του Ιάλυσου προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις αλλά οι φιλοξενούμενες είχαν κλείσει καλά τους χώρους και είχαν την κατοχή της μπάλας. Στο 60 λεπτό η Παχάκη έδωσε άλλη μια σέντρα, αυτή την φορά με αποδέκτη την Πρίφτη, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της με ψιλοκρεμαστό σουτ. Οι γηπεδούχες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν όπως ήθελαν και ηττήθηκαν δίκαια από την ανώτερη Αγία Παρασκευή. Και πλέον στρέψουν το βλέμμα στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαπφώ.

Διαιτητής: Μοσχής

Βοηθοί: Λόξας – Μίζογλου

LFC Ιάλυσος : Σακκομήτρου, Βασιλώτου, Παπαεμμανουήλ, Σελλαβτζή, Γερολύμου (64′ Μουσάκου) , Γρύλλη, Κουγιού, Κιουταχιαλή, Παπαδοπούλου (87′ Κουρκουβή), Ματθαίου (87′ Μπρούκου), Καμπουράκη (55′ Οικονόμου)

ΑΟ Αγίας Παρασκεύης : Δασκαλοπούλου, Γεωργίου, Καββάθα, Σταμπούλη, Πετράκη, Πριφτή, Παχάκη ( 85′ Μαιδιώτη), Τζάνη (77′ Χρυσίνα), Μαρουδίτση (77′ Αμούργη), Αραπάκου, Πρωίμου (67′ Γιαζατζίδη)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments