Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Χατζησάββας και ο Γκέτσι του έδωσαν την νίκη!

Ο Χατζησάββας και ο Γκέτσι του έδωσαν την νίκη!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής του 3ου ομίλου ο Α.Ε.Ρ.Α πήρε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟ Βάρδας με 2-0. Μετά από ένα σερί αρνητικό αποτελεσμάτων φώναξε παρόν, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ένα παιχνίδι στο οποίο είχε την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες! Με τον Γκέτσι να δίνει τις ασίστ και τον Χατζησάββα να εκτελεί και να χαρίζουν στην ομάδα τους την νίκη που τόσο χρειαζόντουσαν!

Το παιχνίδι:

Ο ΑΕΡΑ ήθελε μόνο την νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, και μόλις στο 7΄λεπτό άνοιξε το σκορ! Ο Γκέτσι εκτέλεσε το κόρνερ η άμυνα των φιλοξενούμενων όμως δεν απομάκρυνε σωστά και ο Χατζησάββας με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδας του (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήλεγχαν τον αγώνα. Στο 43′ ο συνήθης ύποπτος, ο Χατζησάββας, με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ο Γκέτσι ήταν αυτός που του έβγαλε την σέντρα! Στο 87′ την κόκκινη κάρτα αντίκρυσαν ο Μπίσας και ο Μικελάτος ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαιτητής: Βαγγέλης Λαθύρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Αχιλλέας Πουλόπουλος και Σωτήρης Παπαδάμ (Πειραιά)

Α. Ε. Ρ. Α. : Δημήτρης Χρυσόπουλος : Τσαβαρής, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Στοΐνοβιτς (90′ Λέντζας), Κορλός, Κεσίδης (79′ Κιοσέογλου), Σουλάι, Ζέλεφ (66′ Λαθούρης), Φερεντίνος (66′ Αντωνίου), Γκέτσι, Χατζησάββας (90′ Σταματούλλας)

ΠΑΟ Βάρδας : Ηλίας Φωτόπουλος : Τσεκούρας, Λιόσης (85′ Θεοφάνης), Παπασπηλιόπουλος, Κούστα (66′ Τρομπούκης), Μικελάτος, Λαθύρης (78′ Τσεκούρας), Μπίσα, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας (85′ Δουλαβέρης), Μαστραντωνάκης (85′ Μάρκου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments