Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έχει σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου, σε περιπέτειες μπαίνει ο Ιάλυσος!

Έχει σφυγμό ο ΑΟ Πυλίου, σε περιπέτειες μπαίνει ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΑΟ Πυλίου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Ιάλυσο! Και κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο, και να «κλέβουν» την νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Λάλκοβιτς για άλλη μια φορά έδωσε την λύση στην ομάδα του Χατζησεβαστού και επέστρεψαν στην νίκες!

Το παιχνίδι :

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Ιάλυσο. Έπειτα από το κόρνερ του Κάμπα, ο Γιώργου έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και οι αμυντικοί απομάκρυναν στην γραμμή. Λίγα λεπτά αργότερα απάντησε με ευκαιρία ο ΑΟ Πυλίου. Ο Χιντζίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Βουκομάνοβιτς όντας αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 84′ ο Χιντζίδης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Τσιγάρο απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ! Ο ίδιος παίκτης έβγαλε μια σέντρα από αριστερά και ο Λάλκοβιτς με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1! Στο 94′ το σουτ του Εμπουμπά κατέληξε στην αγκαλιά του Καζέλη. Ενώ 1′ λεπτό αργότερα το πλασέ του Λάλκοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τζάνης, Παπαηλίας (Αθηνών)

Ιάλυσος: Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Χότζα, Τερζίου, Γιώργου, Πατσίλης, Καραγεώργης, Βλαχάβας (63′ Τζουανάκης), Χατζηνικόλας, Εμπουμπά, Κάμπα, Ιντρίζι (72′ Πιπέρης)

ΑΟ Πυλίου: Στέφανος Χατζησεβαστός : Καζέλης, Συντυχάκης, Μούλας, Χιντζίδης (85′ Μπριλάκης), Τσιτσεκίδης, Πολύζος, Σχουλλής (79′ Χατζηνικολάου), Τζανουλίνος, Λάλκοβιτς, Κότζα (85′ Αλομπισάτ), Βουκομάνοβιτς (69′ Λάντζιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments