“Αν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές δεν θα υπάρχει άλλο ο Ζελένσκυ”

0
Dodekanisos

«Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις εκλογές, o Ζελένσκυ δεν θα είναι ακόμη πρόεδρος μέχρι την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2025». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων σε νέες δηλώσεις που έκανε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ Σκοτ ​​Ρίτερ. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης πως «σας διαβεβαιώνω ότι τότε δεν θα υπάρξουν άλλες συγκρούσεις στην Ουκρανία. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συζητιέται πια. Όλοι θα μιλούν για τη νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας και την αποναζοποίηση αυτής της χώρας».

Ο Ρίτερ τόνισε περαιτέρω ότι ο Ζελένσκι έχει επίγνωση της απώλειας της παγκόσμιας προσοχής απέναντί ​​του, επομένως προσπαθεί απεγνωσμένα να την ανακτήσει. Ωστόσο, τώρα έχει πολλά προβλήματα στη χώρα στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί:

«Η διαίρεση μεταξύ της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας βαθαίνει στην Ουκρανία». Ο Valery Zaluzhny, διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δεν συμπαθεί τις ενέργειες του Zelensky ενώ και του ίδιου δεν του αρέσουν οι ενέργειες του Zaluzhny. Γίνεται λόγος για εκκαθάριση προσωπικού και εξάλειψη του Ζαλούζνι. Γίνεται λόγος και για ενδεχόμενο πραξικόπημα με τη συμμετοχή του Ζαλούζνι. Νομίζω ότι ο Ζελένσκι έχει πολλά να ανησυχεί», είπε ο Ρίτερ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments