Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ήταν να μην πάρουν φόρα οι Ατρόμητοι!

Ήταν να μην πάρουν φόρα οι Ατρόμητοι!

0
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχαν σήμερα οι Ατρόμητοι αφου κέρδισαν τον Πολυβώτη με 2-1 στο γήπεδο Κοσκινού, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγοριας  Δωδεκανήσου (2ος όμιλος).

Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Παναγιώτη Ζούνη είχε την καθολική υπεροχή ελέχγοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού. Μάλιστα πέτυχε και ένα τέρμα ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας πέτυχε ο Μαγιόγλου με κοντινό πλασέ.

Στην επανάληψη οι Νισύριοι ανέβασαν στροφές κερδίζοντας κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Με το ξεκίνημα ο Χατζηνικολάου Β.Κ. πήγε να αιφνιδιάσει τον Θαρρενάκη όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο. Στο 59΄ ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Φωτεινή. Το τελευταίο τέταρτο οι Ατρόμητοι πίεσαν και με το γκολ που σημείωσε ο Κυρίτσης στο 76΄ με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ οι νεαροί Ατρόμητοι πανηγύρισαν ακόμα μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ

16΄ Σουτ του Παραστατίδη, απόκρουση του Κετσέ η μπάλα θα χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γανωτάκης δεν θα μπορέσει να σκοράρει από κοντά με τον Κετσέ να διώχνει εκ νέου με τα πόδια.

22΄ Πλαγιοκόπηση του Λυκοπάντη, την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον Μαγιόγλου και αυτός από κοντά θα κάνει το 1-0.

28΄ Σουτ του Κυρίτση λίγο έξω.

36΄ Κάθετη του Παραστατίδη στον Φουντουραδάκη ο οποίος από θέση τετ α τετ θα πλασάρει πάνω στον Κετσέ.

41΄ Σουτ του Παραστατίδη ο Κετσές με εξαιρετική απόκρουση θα διώξει σε κόρνερ.

46΄ Ο Χατζηνικολάου Β.Κ. θα κάνει το σουτ από τα 35 μέτρα η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά και θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Θαρρενάκη.

59΄ Μετά από σέντρα από τ΄ αριστερά ο Φωτεινής με κεφαλιά θα φέρει το ματς στα ίσια για το 1-1.

76΄ Με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ ο Κυρίτσης θα γράψει τα τελικό 2-1.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Λυκοπάντης, Παραστατίδης και Τερζίου, ενώ από τον Πολυβώτη οι Κετσές και Φωτεινής.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Μπέκας, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Θαρρενάκης, Πίτσος, Φουντουραδάκης, Τερζίου (86΄ Κασσανής), Φλάγκος, Κυρίτσης (91΄ Αντωνιάδης), Δουκίσσης, Μαγιόγλου, Παραστατίδης, Λυκοπάντης (81΄ Καψαλάκης), Γανωτάκης (56΄ Τυπάλδος)

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Πάπα, Χαρτοφύλλης Ν., Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτεινής, Σφακιανός, Χατζηνικολάου Β.Κ., Χατζηνικολάου Χ. (79΄ Καραγιάννης), Χαρτοφύλλης Π., Κυπραίος,, Καρακωνσταντίνος (65΄ Χασαπλαδάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments