Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η νίκη στον ΑΟ Σύμης, “φωνάζει” ο Ευαγόρας

Η νίκη στον ΑΟ Σύμης, “φωνάζει” ο Ευαγόρας

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε σήμερα ο Αθλητικός Όμιλος της Σύμης. Παίζοντας ως γηπεδούχος στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάστειρα” επικράτησε με 3 – 1 του Ευαγόρα και μπήκε έτσι και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Οι “πράσινοι” πάντως έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου θεωρώντας ότι τα δυο πέναλτι που έδωσε ενώ το σκορ ήταν 1 – 1 δεν υπήρχαν. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι με τους Συμιακούς να δημιουργούν φάσεις στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και να δείχνουν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο Ευαγόρας ήταν αυτός που κατάφερε να βρει δίχτυα με σκόρερ τον Μανιά στο 22′ (0 – 1). Οι Συμιακοί είχαν όμως τη δυνατότητα να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα στο 35′ με σκόρερ τον Στεφάνου και μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των “πράσινων”. (1 – 1).

Στην επανάληψη το παιχνίδι έδειχνε μοιρασμένο όμως στο 65′ ο ΑΟ Σύμης κέρδισε πέναλτι όταν μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των τυπικά φιλοξενούμενων, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και Ρίκα δεν αστόχησε κάνοντας το 2 – 1. Στη φάση αυτή ο Ευαγόρας διαμαρτυρήθηκε ότι υπήρχε ακούσιο και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Από εκεί και πέρα ο Ευαγόρας προσπάθησε να ανέβει και να διεκδικήσει την ισοφάριση όμως οι Συμιακοί “καθάρισαν” τον αγώνα στο 85′ όταν κέρδισαν νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρίκκα. Και πάλι ο Ευαγόρας διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής, όμως ο διαιτητής που βρίσκονταν πολύ κοντά στην φάση ήταν ανένδοτος. Το πέναλτι εκτέλεσε και πάλι Ρίκκα ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Τσέτσος, Αυγενικού)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ ΣΥΜΗΣ: Χατζηπέτρου, Καραγιάννης, Χατζηπέτρος Ν., Στεφάνου, Ρίκκα, Τσαουσέλης, Χατζηπέτρος Μ., Rappi G (82′ Hoxha), Κυπριώτης, Rappi Αμ., Κατσιμπράκης
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καμαριώτης (46′ Μιχαλάκης), Ζούνης, Ευαγγέλου (73′ Στάμμος), Πιστόλας, Πελαρδής, Αράπης (59′ Ρούτσι), Τριανταφύλλου, Χατζηκωνσταντής, Καπέσιος, Πάνο, Μανιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments