Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Island games: Ολοκληρώθηκε η ετήσια γ.σ

Island games: Ολοκληρώθηκε η ετήσια γ.σ

0
island games 2015
Dodekanisos

Με την Ετήσια Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε η παρουσία των εκπροσώπων των νησιών στο Γκότλαντ.
Το πρόγραμμα της παρουσίας στο αδελφό νησί του Γκότλαντ περιελάμβανε ξενάγηση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τους χώρους των αθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν σε ένα χρόνο και παρουσίαση από τους υπεύθυνους του προτεινόμενο πρόγραμμα του αθλήματος του εξοπλισμού και τις παροχές προς τους συμμετέχοντες.
Πραγματοποιήθηκαν και ειδικές ομαδικές συσκέψεις-παρουσιάσεις αθλημάτων όπου δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους για διευκρινήσεις και να λύσουν απορίες.
Επιπλέον έγιναν επισκέψεις στους προτεινόμενους χώρους διαμονής που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, διαμερίσματα ακόμα και σχολεία.
Ολες οι εγκαταστάσεις ανακαινίστηκαν η και κατασκευάστηκαν πρόσφατα όπως το εντυπωσιακό κλειστό γήπεδο Μπάσκετ χωρητικότητας 2,2 χιλ. θέσεων με 4 αποδυτήρια συν διαιτητών με αποσπώμενο παρκέ πάτωμα για την δυνατότητα και άλλων εκδηλώσεων, πίνακες αποτελεσμάτων και οθόνες στο κέντρο της οροφής, δημοσιογραφικά, 2 μπαρ, εστιατόριο, σουίτες, παρκινγκ 1.000 θέσεων και στον προαύλιο χώρο 4 γήπεδα Μπιτς βόλεϊ όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του αθλήματος που καθιέρωσε η Ρόδος το 2007. Τα αθλήματα είναι ο Στίβος, η Τοξοβολία, το Μπάσκετ, η Ποδηλασία, το Γκολφ, η Σκοποβολή, η Κολύμβηση, το Πινκ πονκ, το Τένις, το Τρίαθλο, το Βόλεϊ και Μπιτς Βόλεϊ, η Γυμναστική στα όποια μπορεί να λάβει μέρος το νησί μας και το Ποδόσφαιρο που δεν απορούμε να λάβουμε μέρος διότι είναι τιμωρημένο από τα επεισόδια το 2011 στο νησί Ουάιτ, και το Μπάντμιντον.
Το Σάββατο 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση στην οποία περιλαμβάνονταν θέματα καταστατικού, η παρουσίαση της προετοιμασίας των αγώνων του Γιβραλτάρ το 2019 και η παρουσίαση του διοργανωτή για το 2021 που είναι το Γκένσεϊ. Η εβδομάδα έληξε με την ξενάγηση στην Μεσαιωνική Πόλη του Βίσμπι, πρωτεύουσα του νησιού, που είναι ανακηρυγμένη μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments