Αρχική Προγνωστικά Τώρα… ταμείο με το EURO U19!

Τώρα… ταμείο με το EURO U19!

0
u19
Dodekanisos

Η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματά! Διαβάστε καθημερινά στο Foxbet.gr όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα και βρείτε τον αναλυτικό οδηγό των στοιχηματικών εταιριών, με αξιολόγηση και ειδική παρουσίαση!

Γερμανία – Ιταλία
Το Euro των… μεγάλων ολοκληρώθηκε και αμέσως τη σειρά παίρνει το Euro U19! Η διοργανώτρια Γερμανία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Euro 2016 u19 με αισιοδοξία πως μπορεί να βρεθεί ξανά στην κορυφή δύο χρόνια μετά τον τελικό της Βουδαπέστης. Από την άλλη, η Ιταλία δίνει επιτέλους το παρόν σε τελικά της φάσης του Euro u19 για πρώτη φορά μετά το 2010 και υπάρχουν προσδοκίες από την φουρνιά των “νεαρών Πίρλο”, όπως αποκάλεσαν τους μέσους οι Ιταλοί δημοσιογράφοι σε πρόσφατα δημοσιεύματα. Τι ποντάρουμε; Με τον άσο θα πάμε! Καλύτερο υλικό η Γερμανία, παίζει μπροστά στο κόσμο της και το σημείο πληρώνει πάνω από 2.00! Βρείτε όλα τα νέα για το Euro U19 στο Foxbet.gr!

Κρουζέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε
Επόμενη στάση… Βραζιλία. Η Κρουζέιρο υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε και στόχος της είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιτόρια. Στην προσπάθεια της αυτή θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Ράφαελ Σόμπις, του οποίου το δελτίου εκδόθηκε και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη, καθώς επικράτησαν της Αμέρικα Μινέιρο με 1- 0 και μάλιστα θα έχουν σημαντικές επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης με την Κρουζέιρο. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για το θετικό αποτέλεσμα, η Παραναένσε έχει ποιότητα να το εκμεταλλευτεί και το goal/goal συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Βρείτε στο Foxbet.gr αναλύσεις για όλα τα ματς της Βραζιλίας!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments