Αρχική Αθλητικά νέα Η Νιούκαστλ πραγματοποίησε το σενάριο της ταινίας «Goal»!

Η Νιούκαστλ πραγματοποίησε το σενάριο της ταινίας «Goal»! [pic]

0
Φωτογραφία: sportbible.com
Dodekanisos

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Μεξικανού επιθετικού Σαντιάγκο Μουνιός από την Σάντος Λαγούνα. Ο Αγγλικός σύλλογος με αυτό τον τρόπο έκανε πραγματικότητα το φανταστικό σενάριο της ταινίας «Goal»! Μάλιστα στην ανακοίνωση χρησιμοποίησαν και σλόγκαν από την ταινία. 

Τον «έβλεπαν» και τον απέκτησαν! Ο 19χρονος Μεξικανός τέως επιθετικός της Σάντος Λαγούνα, ανακοινώθηκε από τις «καρακάξες». Περίπου 16 χρόνια πριν είχε κυκλοφορήσει η «Goal» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ντάνι Κάνον. Το σενάριο της, αφορά την Νιούκαστλ, η οποία ανακαλύπτει κάπου στις ΗΠΑ τον νεαρό Μεξικανό επιθετικό Σαντιάγκο Μουνιέζ (Κούνο Μπέκερ). Ο φανταστικός ποδοσφαιρικός χαρακτήρας σκοράρει κόντρα στην Λίβερπουλ και οδηγεί τις «καρακάξες» στην έξοδο στο Champions League. Στην συνέχεια παίρνει μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πίσω στο σήμερα, η Νιούκαστλ πραγματοποίησε το σενάριο της ταινίας και «καλωσόρισε» τον Σαντιάγκο Μουνιός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Παράλληλα η Νιούκαστλ δανειζόμενη το σλόγκαν της ταινίας, έγραψε για το νέο της απόκτημα:  «The Dream Begins» («Το όνειρο αρχίζει»). 

Αν μη τι άλλο πρόκειται για την πιο κινηματογραφική μεταγραφή της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Η Νιούκαστλ απέδειξε πως τα σενάρια αυτά… δεν γίνονται μόνο στις ταινίες. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments