Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε τον Γεωργιάδη ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου

Πήρε τον Γεωργιάδη ο Αθλητικός Όμιλος Πυλίου

0
Dodekanisos
Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΑΟ Πυλίου. Ο εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, απέκτησε και τον Γιώργο Ι. Γεωργιάδη. Ο παίκτης που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κωακός σύλλογος, αναφέρει τα εξής:
“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Θεσσαλονικιού ποδοσφαιριστή Γεωργίου Ι. Γεωργιάδη, πραγματοποιώντας την όγδοη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.
 
Ο 21χρονος ταλαντούχος παίκτης, αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού, αλλά και σε αυτή του κεντρικού. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει αποκομίσει σημαντικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις με τις συμμετοχές του σε Εθνικά πρωταθλήματα.
 
Έχοντας εκκινήσει από το τμήμα υποδομών Κ-17 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε από την ποδοσφαιρική περίοδο 2017/18 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος. Φορώντας διαδοχικά τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, του Μακεδονικού, της Θύελλας Καμαρίου και του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου, μετακόμισε στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε με τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμβου στη 2η κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει αυτός και οι συμπαίκτες του, για την επίτευξη κάθε ατομικού και συλλογικού στόχου μας”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments