Αρχική Επικαιρότητα Παραιτήθηκαν στελέχη του FDA νιώθοντας …καπελωμένα!

Παραιτήθηκαν στελέχη του FDA νιώθοντας …καπελωμένα!

0
Dodekanisos

Δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι εμβολίων του FDA παραιτήθηκαν, όπως γράφει το rt με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Εκτός του ότι ο Joe Biden ουσιαστικά απέτυχε να διορίσει ένα διευθύνων σύμβουλο στον FDA, προσπαθεί να προωθήσει την ενισχυτική δόση του εμβολίου χωρίς την έγκριση του Οργανισμού! Τα στελέχη είναι o Marion Gruber και ο Phil Kraus, δηλαδή ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του Office of Vaccines Research & Review. Δηλαδή του γραφείου έρευνας για τα εμβόλια, μιας πολύ νευραλγικής θέσης.

Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί και επίσημα η αιτία της παραίτησης τους, ένα πρώην σημαντικό στέλεχος τoυ FDA είπε πως το πρόβλημα και των δυο ήταν πως η Συμβουλευτική Επιτροπή Ανοσοποίησης απέκτησε το δικαίωμα της λήψης αποφάσεων. Οι οποίες μέχρι πρόσφατα ήταν καθαρά στον FDA. Η απόφαση του Biden για ενισχυτική τρίτη δόση εμβολιασμών χωρίς ουσιαστικά την απαιτούμενη έγκριση ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο ήταν ιδιαιτέρως χολωμένοι και έτσι αποφάσισαν να παραιτηθούν, αρνούμενοι να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία ουσιαστικά … «καπελώματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments