Αρχική Αθλητικά νέα Νιούκαστλ: Από τον φανταστικό χαρακτήρα Μουνιέζ στον Μουνιός

Νιούκαστλ: Από τον φανταστικό χαρακτήρα Μουνιέζ στον Μουνιός

1
Dodekanisos

Η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή η οποία είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει πάταγο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το sportbible είναι κοντά στην απόκτηση του Σαντιάγκο Μουνιός. 

Πολλοί θα αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο Σαντιάγκο Μουνιός. Πρόκειται για τον 18χρονο ταλαντούχο Μεξικανό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του με την φανέλα της Σάντος Λαγούνα.

Santiago Muñoz, born in 2002, has made 19 appearances for Santos Laguna, scoring three goals Credit: today.in-24.com

Ίσως στους σινεφίλ το συγκεκριμένο όνομα να άρχισε να κάνει γκελ. Αν πάλι σε πολλούς το όνομά του δεν λέει κάτι ας κάνουμε μία βουτιά στο παρελθόν.

Τελικά αυτά δεν γίνονται μόνο στις ταινίες

Το 2005 κυκλοφόρησε η ταινία «Goal!» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ντάνι Κάνον. Το σενάριο της, αφορά την Νιούκαστλ, η οποία ανακαλύπτει κάπου στις ΗΠΑ τον νεαρό Μεξικανό επιθετικό Σαντιάγκο Μουνιέζ (Κούνο Μπέκερ). Ο φανταστικός ποδοσφαιρικός χαρακτήρας σκοράρει κόντρα στην Λίβερπουλ και οδηγεί τις «καρακάξες» στην έξοδο στο Champions League. Στην συνέχεια παίρνει μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν έτει 2021, πραγματική ζωή: Η Νιούκαστλ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, γεννημένου στις ΗΠΑ, νεαρού Μεξικανού επιθετικού, Σαντιάγκο Μουνιός. Ο νεαρός Μεξικανός είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στην Premier League

Λίγους μήνες πριν η Νιούκαστλ είχε απαντήσει «τον βλέπουμε» μέσω twitter στην ανάρτηση της Σάντος για τον Σαντιάγκο Μουνιός. 

Όπως είναι λογικό οι φίλαθλοι της Νιούκαστλ έχουν ξετρελαθεί και με το δίκιο τους, καθώς μιλάμε για μία απίστευτη ιστορία. Παράλληλα αποτελεί τεράστια σύμπτωση. Τελικά αυτά δεν γίνονται μόνο στις ταινίες.

 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Τον «έβλεπαν» και τον απέκτησαν! Ο 19χρονος Μεξικανός τέως επιθετικός της Σάντος Λαγούνα, ανακοινώθηκε από τις «καρακάξες». Περίπου 16 χρόνια πριν είχε κυκλοφορήσει η «Goal» σε σκηνοθεσία του Βρετανού Ντάνι Κάνον. Το σενάριο της, αφορά την Νιούκαστλ, η οποία ανακαλύπτει κάπου στις ΗΠΑ τον νεαρό Μεξικανό επιθετικό Σαντιάγκο Μουνιέζ (Κούνο Μπέκερ). Ο φανταστικός ποδοσφαιρικός χαρακτήρας σκοράρει κόντρα στην Λίβερπουλ και οδηγεί τις «καρακάξες» στην έξοδο στο Champions League. Στην συνέχεια παίρνει μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης. […]