Αρχική Αθλητικά νέα Η Άιντραχτ έδωσε επίτηδες λάθος email στην Λάτσιο για τον Κόστιτς

Η Άιντραχτ έδωσε επίτηδες λάθος email στην Λάτσιο για τον Κόστιτς [pic]

0
Φωτογραφία: thelaziali.com
Dodekanisos

Η μεταγραφή του Φίλιπ Κόστιτς στην Λάτσιο «χάλασε», επειδή η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσε εσκεμμένα λάθος email στη Λάτσιο! Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, προέβη σε μία άδικη κίνηση.

Απίστευτο και όμως… «ελληνικό». Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την τροπή που πήρε η υπόθεση του Σέρβου επιθετικού της Άιντραχτ, Φίλιπ Κόστιτς. Ειδικότερα η Λάτσιο μετά την αποχώρηση του Χοακίν Κορέα (δανεικός στην Ίντερ), έψαχνε μανιωδώς παίκτη, για να αντικαταστήσει τον Αργεντινό μέσο. Στο πρόσωπο του Φίλιπ βρήκε τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που αναζητούσε. Ο Σέρβος επιθυμούσε να αποχωρήσει από τον Γερμανικό σύλλογο. Όμως η Άιντραχτ δεν ήθελε να αφήσει τον 28χρονο επιθετικό. 

Όπως μετέδωσαν τα ξένα ΜΜΕ, η Λάτσιο ζήτησε ένα email για να επικοινωνήσει με τον παίκτη. Ωστόσο η Άιντραχτ εσκεμμένα έδωσε λανθασμένο email του Κόστιτς στον Ιταλικό σύλλογο. Κάπως έτσι οι «λατσιάλοι» δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή χάλασε οριστικά. Ενώ η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε την Τρίτη (31/8) τα μεσάνυχτα.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν χωρίς συνέπειες για την Αϊντραχτ. Ο μάνατζερ του παίκτη, έμαθε τι έκανε η Άιντραχτ και ενημέρωσε τον πελάτη του. Όταν το έμαθε ο Κόστιτς εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να αρνηθεί να προπονηθεί. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια για ακόμα δύο χρόνια. Ουσιαστικά υποχρεούται να μείνει στην Άιντραχτ μέχρι… να αποχωρήσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments