Η κοπή πίτας του ΑΣΙΑΘΡ

0
asiathr pita

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘ Ρόδου), έκοψε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου την Βασιλόπιτά του. Η κοπή της Πίτας έγινε με ιδιαίτερη επισημότητα και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στον Ζέφυρο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Νίκος Ζωίδης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη, ο κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου Γιώργος Σεφεριάδης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ρόδου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και εκπρόσωπος του Δημάρχου Ρόδου Βασίλης Καρνάβας, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου και πλήθος από μέλη και από φίλους του ΑΣΙΑΘΡ.
Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, κατά τους χαιρετισμούς που απεύθυναν στο ακροατήριο τόνισαν το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου αλλά και το υψηλό επίπεδο στο οποίο κινείται σε όλα τα επίπεδα ο Σύλλογος, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς ιστιοπλοϊκούς Συλλόγους Πανελληνίως. Επίσης όλοι υποσχέθηκαν, ο καθένας από τον τομέα του, ότι θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους το έργο του Συλλόγου κατά το 2014, μια σημαντική χρονιά για τον ΑΣΙΑΘΡ καθώς φέτος εκτός των άλλων θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του AEGEAN REGATTA 2014, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στα νερά της Δωδεκανήσου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα Διπλώματα στους 33 Νέους Κυβερνήτες της Σχολής Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο ΑΣΙΑΘΡ κατά το φθινόπωρο του 2013. Μετά από δυο μήνες πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων, μετά από μια σειρά διαλέξεων από ειδικούς επιστήμονες πάνω σε εξειδικευμένα θέματα και πάντα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Σχολής, οι Νέοι Κυβερνήτες της 59ης και 60ης Σειράς Αρχαρίων, παρέλαβαν τα Διπλώματα τους.
Πριν την απονομή των Διπλωμάτων, τιμήθηκαν ο Υποστηρικτής της Σχολής κ. Αγησίλαος Ζαΐρης καθώς και ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Συλλόγου ηλεκτρονικός κ. Μανώλης Καρράς, για την συνεισφορά του στο εκπαιδευτικό έργο που παρέχει στα πλαίσια της εκπαίδευσης των νέων κυβερνητών. Επίσης τιμήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές της Σχολής Νίκος Κουμνάκης, Λευτέρης Κουμπιάδης, Γιώργος Μιχαλάκης, Κώστας Ρακόπουλος και Δημήτρης Σταματάς.