«Αυτά δεν τα κάνουμε εμείς!»

3
xalkiopoulos kostas

Από τον αντιπρόεδρο του Γ.Σ. Διαγόρας και παράλληλα, έφορο του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου κ. Κώστα Χαλκιόπουλο έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

«Με έκπληξη διάβασα σε μερίδα του τοπικού μας Τύπου ό,τι ο Γ.Σ. Διαγόρας δημιουργεί προβλήματα σε άλλα σωματεία του νησιού, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό υλικό τους. Συγκεκριμένα, με αφορμή φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα των παμπαίδων του Διαγόρα στην Αθήνα, με δυνατές ομάδες, προκειμένου οι αθλητές μας να αποκτήσουν εμπειρίες, η συμμετοχή δύο νεαρών παιδιών της Ελπίδας Πεταλούδων σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Συλλόγου τους, αποτέλεσε «τροφή» για κακόβουλα σχόλια από τους «γνωστούς-αγνώστους». Ότι δήθεν πήραμε κρυφά τα παιδιά και ότι τους «κλέβουμε» από άλλες ομάδες.
Μας χρεώνουν, δηλαδή, τακτικές άλλων ομάδων, με παραλίγο θύμα το δικό μας σωματείο σε πρόσφατο υπαρκτό περιστατικό, που όμως τότε δεν συγκίνησε αυτούς που σήμερα δήθεν μας κατηγορούν.
Θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι, που ασχολούνται περισσότερο από ότι πρέπει με τον ιστορικό μας σύλλογο, αντί με το ίδιο τους το «σπίτι», πιθανότατα από αντιζηλία και σίγουρα απο εκδούλευση, ότι ο Διαγόρας δουλεύει με πρόγραμμα υλοποιήσιμο και για αυτό έχει αποτελέσματα. Οι ομάδες του δεν είναι πρωταθλήτριες χωρίς σκληρή προσπάθεια και δεν το διατυμπανίζουν πριν καλά καλά τα πρωταθλήματα φθάσουν στα μέσα τους. Κι αυτό διότι δεν μας κυριεύει ο ενθουσιασμός της απειρίας, που πολλές φορές είναι καταστροφικός. Η εκδούλευση είναι κακός σύμβουλος, ειδικά μέσα από τον χώρο της ενημέρωσης, διότι στιγματίζεσαι και σε ανύποπτο χρόνο το πληρώνεις. Ασχοληθείτε, κύριοι, με τα του οίκου σας και αφήστε τις παιδικές και αθώες τακτικές, τώρα που μεγαλώσατε και θεωρείστε χρήσιμοι στην κοινωνία.
Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση της Ελπίδας Πεταλούδων, που επίσημα πήρε δημόσια θέση για το θέμα της συμμετοχής των αθλητών της στο ταξίδι μας, τονίζοντας τις φιλικές σχέσεις μας. Αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση στους κακούς μας φίλους».

3 ΣΧΟΛΙΑ