Αρχική Videos “H χώρα μας πάει προς την κόλαση και πρέπει να το διορθώσουμε!”

“H χώρα μας πάει προς την κόλαση και πρέπει να το διορθώσουμε!”

0

«Η χώρα μας πάει προς …την κόλαση και πρέπει να το διορθώσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social ο Ντόναλντ Τράμπ, με αφορμή την Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου. Ο ίδιος επεσήμανε και τα εξής:

«Επίσης, οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν ριζοσπαστικούς αριστερούς εισαγγελείς και κατάχρηση της επιβολής του νόμου. Είναι παράνομο, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο και έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει την κάποτε δίκαιη και υπέροχη χώρα μας. Αυτοί οι μαρξιστές τραμπούκοι με καταδιώκουν εδώ και χρόνια, μόνο και μόνο για να τους βοηθήσω να κερδίσουν τις εκλογές. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια έχουμε γίνει τριτοκοσμικό έθνος», τόνισε ο Τραμπ.

Ενώ ο Τραμπ θα μιλήσει στο CPAC, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης, η υποψήφια των Ρεπουμπλικανών Νίκι Χέιλι και ο πρώην Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς θα διασκεδάσουν την ετήσια συγκέντρωση δωρητών του Κόμματος το 2024, την Οργάνωση Club for Growth Group, μια εκδήλωση στην οποία δεν είχε προσκληθεί ο Τραμπ. Ο ίδιος πάντως είχε επικρίνει την ομάδα στο Truth Social νωρίτερα αυτό το μήνα, χαρακτηρίζοντάς την «ένα σύνολο πολιτικών ακατάλληλων, παγκοσμιοποιητών και ηττημένων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments