Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Γκραν γκινιολ στη Ψίνθο, «διπλό» ο Πολυβώτης!

Γκραν γκινιολ στη Ψίνθο, «διπλό» ο Πολυβώτης!

0
Dodekanisos

Μεγάλο «διπλό» κόντρα μάλιστα στη ροή του παιχνιδιού πέτυχε ο Πολυβώτης ο οποίος επικράτησε μέσα στην Ψίνθο της τοπικής Δόξας με 3 – 2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι «βυσσινί» δικαιωματικά τα έχουν με την τύχη τους δεδομένου ότι είχαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι αλλά τελικά δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι αυτό.

Αν και ο Πολυβώτης ξεκίνησε πιο δυνατά και μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3’ με τον Σφακιανό (0 – 1), εντούτοις η συνέχεια άνηκε στους Ψινθενούς οι οποίοι έβαλαν τη μπάλα κάτω και επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό. Στο 19’ ο Δ. Ορφανος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1 – 1 ενώ λίγο αργότερα ο Χρήστος Ορφανός μετά από ωραίο προσπάθησε «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ότι δεν κατάφερε ο Ορφανός όμως, το πέτυχε ο Μάστορας στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52’ όπου έγινε το 2 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» τον αγώνα αλλά ο Δημήτρης Ορφανός έχασε την ευκαιρία από τα έντεκα βήματα.

Και αφού η Δόξα δεν «καθάρισε» τον αγώνα, μίλησε στο τέλος η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Στο 82’ οι Νισύριοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή (το οποίο πάντως αμφισβητούν οι γηπεδούχοι) και ο Χατζηνικολάου δεν αστόχησε, κάνοντας το 2 – 2. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 85’ ο Σφακιανός διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3 και έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Πολυβώτη. Μέσα σε τρία λεπτά δηλαδή ήρθαν τα πάνω κάτω.

Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία

Β’ Δωδεκανήσου – 1ος όμιλος

ΘέσηΟμάδαPWDLFAGDPts
121105144
2200227-50
3200216-50
4200206-60

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments