Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Μου προκάλεσε έκπληξη ο ορισμός του Ατσικνούδα!”

“Μου προκάλεσε έκπληξη ο ορισμός του Ατσικνούδα!”

0
Dodekanisos

Την αντίθεση του για τον ορισμό του Δημήτρη Ατσικνούδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕ Κατταβιάς γνωστοποιεί και δημόσια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντού. Το κείμενο της ανακοίνωσης του αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

“Η ανακοίνωση γίνεται από τον Πρόεδρο της ομάδας καμία σχέση έχουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές , οι φίλαθλοι της ομάδας και το συμβούλιο. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα σήμερα τον ορισμό του Διαιτητή κ.Ατσικνούδα Δημήτρη στον αυριανό αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Κατταβιά. Πληροφοριακά ο εν λόγω διαιτητής έχει να διαιτητεύσει παιχνίδι της ομάδας μας από τον ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 , για το πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας και συγκεκριμένα τον παρακάτω αγώνα , τον οποίο παρακολούθησα στο ΕΑΚ .

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝΕ.Α.Κ.Κυριακή29/11/15 16:00 ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ Δ.

Από τότε δεν αγωνίσθηκε απέναντι μας διότι , όχι μόνο δεν τα πήγε καλά, αλλά είχε μια πολύ τραγική ημέρα. Αύριο τυγχάνει (τυχαίο ) πάλι να μας διαιτητεύει απέναντι στην ίδια ομάδα. Ζητάω από τον Διαιτητή Ατσικνούδα να παίξει 50-50. Ενημερώνω τον φίλαθλο κόσμο των Καλυθιών ότι η ομάδα , ότι πόντους έχει πάρει είναι με την αξία της χωρίς καμία εύνοια.

Οι διαιτητές οφείλουν να παίζουν 50-50 , να μην βλέπουν φιλίες , γνωστούς. Η ομάδα της Λέρου , οι ομάδες της Κώ , η ομάδα της Καρπάθου είναι ήρωες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και έχουν το δικαίωμα ότι τους αξίζει στο γήπεδο να το παίρνουν .Το ίδιο και στην Κώ και στην Κάρπαθο, οι διαιτητές να σέβονται τις ομάδες που αγωνίζονται εκεί.

Και τέλος όσο θα είμαι Πρόεδρος της ομάδας δεν θα τηλεφωνήσω ποτέ το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας να ζητήσω διαιτητή .Ότι αξίζει η ομάδα που υπηρετώ θα το παίρνει εντός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του Αθλητισμού και μη Καλές Γιορτές

Με Εκτίμηση
Κοντός Μιχάλης”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments