Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Φιλίππου: «Τρομοκρατία στον Θεολόγο» (video)

Φιλίππου: «Τρομοκρατία στον Θεολόγο» (video)

0
Dodekanisos

«Τρομοκρατία» από ορισμένους παίκτες του Δαμάγητου Θεολόγου καταγγέλλει σε δηλώσεις του στο news12 ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου λίγες ώρες μετά το «διπλό» που έκανε η ομάδα του με σκορ 2 – 1.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, μετά το τέλος του παιχνιδιού, προπηλακίστηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενώ καταθέτει και ένα video που τραβήχτηκε από το κινητό τηλέφωνο ενός ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά, η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

«Ζήσαμε τρομοκρατία από ορισμένους, όχι από όλους. Δυο με τρεις νεαροί παίχτες ένιωσαν πολύ φόβο και ήθελαν να φύγουν γρήγορα από το γήπεδο. Τον Καριοφυλλη τον έφτασαν, πήγαν να τα βάλουν με τον Θύμιο, 14 χρονών παιδί. Τους τράβηξα μέσα για να ηρεμήσουν. Κάποιοι από έξω από τα αποδυτήρια ήθελαν να έρθει η αστυνομία. Φοβήθηκαν. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και αποχώρησε η ομάδα χωρίς πρόβλημα. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές και όχι με τρομοκρατία. Θα μπορούσαμε να είχαμε σοβαρό θέμα αν δεν υπήρχαν ορισμένοι πιο ψύχραιμοι. Καλό Πάσχα σε όλους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments