Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν

0
Dodekanisos

Ισοπαλία (3 – 3) που δεν ευνοεί κανέναν σημειώθηκε στην Παστίδα ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την ΑΕ Κατταβιάς. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και ήθελαν τους τρεις βαθμούς αλλά καμία δεν μπόρεσε να τους κατακτήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα δυο τερμάτων. Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν στην επανάληψη όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και μπόρεσαν να φθάσουν στην πλήρη ανατροπή. Ο Αστέρας δεν πτοήθηκε πάντως και μπόρεσε να σώσει την παρτίδα πετυχαίνοντας τουλάχιστον την ισοφάριση.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Πολυχρόνης και στο 20’ ο Παγκράτης έκανε το 2 – 0. Στο 50’ ο Μήτρου μπόρεσε να μειώσει σε 2 – 1 και στο 52’ ο Σαλαμαστράκης πέτυχε την ισοφάριση (2 – 2). Στο 59’ ο Ποζατζίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 3) αλλά στο 65’ ο Γιαννακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Στ. Γιαννακόπουλος, Χαριτάκης, Αποστολάτος, Παγκράτης, Καλαγρής, Ισκάς (21’ λ.τ. Λεωνίδου), Πολυχρόνης, Σκόρπος, Λιαμής (79’ Κόρα), Γ. Γιαννακόπουλος (69’ Μ. Παπαμιχαήλ)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Σιέχ, Κούτσι, Μαριεττάκης, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάπα, Ποζατζίδης, Νασόπουλος, Μήτρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments