Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Επιθυμώ να συνεχίσω!»

«Επιθυμώ να συνεχίσω!»

0
zikas pavlous mixalakis
Dodekanisos

Στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο Βασίλης Ζήκας θα είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος σε ερώτηση μας αν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία, απάντησε τονίζοντας τα παρακάτω: « Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για ακόμη μια θητεία. Είμαι εθελοντής στον χώρο, όπως και άλλοι, και βέβαια αυτό απορρέει και από την ιδιότητα μου ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, και πάντα προσπαθώ για τα παιδιά. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τα πρόσωπα που θα εκλεγούν στο διοικητικό συμβούλιο παλιά η νέα δεν το εξετάζω. Εφόσον έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες μου και με εμπιστευτούν τότε θα είμαι παρών για ακόμη μια νέα θητεία. Σε ότι αφορά την ερώτηση σας για τον τεχνικό σύμβουλο έχω να σας πω ότι η θητεία του Γιώργου Μιχαλάκη τελειώνει στο τέλος του χρόνου. Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Μπροστά μας έχουμε τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που θα γίνουν 1 και 2 Οκτωβρίου στην Καλλονή Λέσβου και πρέπει να φροντίσουμε για την συμμετοχή των σωματείων μας, ενώ οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου».

Η προκήρυξη των εκλογών
«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με την υπ΄αριθ. 7 /7-07-2016 , καλεί τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση, με αφορμή της λήξης της θητείας τους, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, με βάση τις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου (2725/1999). Η ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε για τις 27 Αυγούστου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος 1- Ρόδος – Δημ. Στάδιο Στίβου ΄΄ΔΙΑΓΟΡΑΣ΄΄).
Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

1. Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής
2. Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. – Έγκριση
Οικονομικός απολογισμός – Έγκριση
3. Αρχαιρεσίες
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ήμερα, Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 και ώρα 11.00 πμ, στον ίδιο χώρο».

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments