Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Τέλος» ο Μανωλόπουλος!

«Τέλος» ο Μανωλόπουλος!

0
manolopoulos
Dodekanisos

Η έλευση του Άρη Λυκογιάννη στο νησί μας τις επόμενες ημέρες(25/8), σηματοδοτεί και το νέο ξεκίνημα της ΚΑΕ Κολοσσός για την νέα αγωνιστική χρονιά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η προετοιμασία της «θαλασσί» ομάδας θα αρχίσει στις 25 Αυγούστου στο «Βενετόκλειο», παρά το γεγονός ότι οι μετεγγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως στον Κολοσσό είναι αισιόδοξοι ότι το ρόστερ θα είναι πλήρες την ημέρα της πρώτης προπόνησης. Σε ότι αφορά τώρα τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους «Θαλασσί».
Η παρουσία του τεχνικού της ομάδας στην Ρόδο σημαίνει ότι θα κρίνουν οριστικά και κάποια θέματα που αφορούν το έμψυχο υλικό και να κλείσει το πάζλ του νέου Κολοσσού, αφού η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τους «θαλασσί» και τον Άρη Λυκογιάννη να χτίζουν ένα νέο σύνολο που θα αποτελείται από 15 παίκτες. Από την περυσινή ομάδα των «θαλασσί» έχουν μείνει στο ρόστερ οι Γεωργαλλής, Σαλούστρος, Αχόνεν και Αγγελάκος.
Γίνεται αντιληπτό πως η δουλειά και το έργο που έχει μπροστά του ο έμπειρος τεχνικός των «θαλασσί» είναι πάρα πολύ μεγάλη και δύσκολη, όμως έχει δείξει και στο παρελθόν πως είναι άτομο που δεν φοβάται την δουλειά αλλά και τα δύσκολα.
Τα πρώτα φιλικά του ο Κολοσσός θα τα δώσει στην Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, τα «Μαυροσκούφεια», ενώ αργότερα θα αντιμετωπίσει στο νησί μας την ομάδα του Ρεθύμνου σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα ανταποδώσει με την παρουσία του στην Κρήτη και στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments