Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θέλουμε το βήμα παραπάνω!»

«Θέλουμε το βήμα παραπάνω!»

0
nikolos apollonas
Dodekanisos

Αισιόδοξος πως ο Απόλλωνας Καλυθιών μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας εμφανίστηκε με δηλώσεις στο news12 ο αμυντικός των Απολλωνιστών και ένας εκ των αρχηγών Νίκος Νικολός. Ο έμπειρος παίκτης μεταξύ άλλων μίλησε για το πόστο του σαν προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου αλλά και για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν:
«Ο σύλλογος έχουμε δει ότι από πέρσι έχει οργανωθεί περισσότερο κάτι που είναι πολύ θετικό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να πραγματοποιήσουμε μια καλή και αξιόλογη πορεία και ότι προκύψει καλοδεχούμενο. Η ομάδα φέτος θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος ενώ και οι προσθήκες που έκανε η διοίκηση θα μας δώσουν περισσότεροι εμπειρία και θα βοηθήσουν αρκετά. Ακόμα έμφαση των ανθρώπων της ομάδας είναι να δώσουν προτεραιότητα στα νεαρά παιδιά κάτι που έγινε και την περσινή σεζόν. Επίσης και η έλευση του νέου προπονητής κ. Χάσταλη ο οποίος είναι ένας καλός προπονητής θα βοηθήσει πάρα πολύ διότι έχει και αυτός την ίδια φιλοσοφία με τα νεαρά παιδιά και την διαχείριση των μικρών ηλικιών. Κάτι άλλο που θέλω να προσθέσω είναι και ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί και να μας βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί και να καταλάβει ότι τα λάθοι που έγιναν στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια ξεπερνιούνται»
Για το πόστο του σαν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα:
«Φέτος θα αναλάβω το προπαιδικό τμήμα. Γενικά τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εκτός από μένα όλοι οι προπονητές των ακαδημιών είναι διπλωματούχοι προπονητές και γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο και τις συνθήκες που πρέπει να δουλεύουν ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσωπικά επιθυμία μου είναι για όσο παίζω ποδόσφαιρο ακόμα να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Απόλλωνα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τους μικρούς από το πόστο μου σαν προπονητής».
Σχετικά με τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει έως τώρα:
Πιστεύω πως οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας είναι σίγουρα η Α.Ε.Κατταβιάς που έχει ενισχυθεί σημαντικά, ο Διγενής Κοσκινού ενώ πολύ δυνατές θα παρουσιαστούν και η Κύπρος με τον Ευκλή Σορωνής που αν και δείχνει να έχει αποδυναμωθεί κάπως διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή που σίγουρα θα τους βοηθήσει να κάνουν μια καλή πορεία. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με πάνω απ΄όλα υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments