Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένα γκολ αρκούσε….

Ένα γκολ αρκούσε….

0
DSC09129
Dodekanisos

Με γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης η Κύπρος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πολυβώτη (1-0) που στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά δεν κατάφερε να φύγει από τη Ρόδο με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία με τον Πολυβώτη να προσπαθεί και να απειλεί σε αρκετές περιπτώσεις στην αντεπίθεση και γενικά να καταφέρνει να μην δεχθεί κάποιο γκολ στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά αγώνα. Μάλιστα οι Νισύριοι είχαν ένα δοκάρι στο 36’ μετά από γύρισμα του Πρ. Χαρτοφύλλη. Στην επανάληψη η Κύπρος ξεκίνησε πιο δυναμικά απειλώντας στο 60’ με ένα δοκάρι σε σουτ του Νίκα και περίπου δέκα λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το τέρμα που της έδωσε τη νίκη. Ήταν το 71’ του αγώνα όταν ο Μπάρτζος σέντραρε, ο Νίκας έπιασε μια πρώτη κεφαλιά και ο Καστανίδης με μια δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωτιάδη (1-0). Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι άνοιξε με τον Πολυβώτη να πιέζει για την ισοφάριση και την Κύπρο να απειλεί στην κόντρα-επίθεση. Στο 90’ ο Φωτιάδης με κεφαλιά από πλεονεκτική έστειλε την μπάλα άουτ στην τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Κυρίτσης, Μπάρκας και Δημητριάδης.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Πολυβώτη θέλει να ευχαριστήσει την πιτσαρία Γόνδολα για το τραπέζι που έκανε στην ομάδα.
ΚΥΠΡΟΣ: Δραγατάκης, Βασιλέιου (61’ Σκούμπρος), Μπάρτζος, Κενενούης, Παντελίδης, Κιάρρι, Καστανίδης, Χωρίτης, Νίκας, Ροδίτης (76’ Τζεμανάκης), Γκλάβας (61’ Καραπάντζος)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Φωτιάδης, Παπαδάκης, Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β.Δ., Φωτείνης, Αδραξάς, Χατζηνικολάου Β.Κ, Κακιάς, Δερμιτζάκης, Σφακιανός, Χαρτοφύλλης Π.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments